Ftmnur11 Tictack guzel sır tutar en sevdigim huyu bu Onun disinda dedigim dedik ve parayi sever 🤣 inatci hep kendi bildigini yapar ve sinirli diyebilirim Cocuklugundada boyleydi şu an 18 yasinda bi ergen hâla oyle Degismedi
Ftmnur11 Muratseyma2015 afacan diyelim 🤣 canim oglum cok seviyorum Allah yoklugunu acisini gostermesin 💛 cumlemize de
Fatma_Fatma arsveuras evet benim kardeşimin de adı Emre o olmasaydı kesin Emre koyardım çocukluğundan beri hem sakin uysal hem akıllı hem çalışkan şimdi 32yaşında maşallahı var yakışıklı da kerata
Eymen61 Fatma_Fatma siz deyince hatırladım halamın torunu var onun adı Elanur çok sakin bir kız. Ama nasipse ümare koymayı düşünüyorum tabı cinsiyeti kız ise (:
Fatma_Fatma arsveuras bende Barış Emir koymak istiyordum Emir ler çok Emir veriyormuş ama hiç Barış tanıdığım yok anneler önerir misiniz Barış ismi nasıl acaba
Eymen61 Yarimay Yavuz ismi asilik verir gerçekten de öyle abimden biliyor gariban anam neler çekti ondan (:
Mert23 Benim oğlumun adı rüzgar söylenilenin aksine çok uysal bir çocuk ikincisine henüz bir isim bulamadım mert diye düşünüyorum