Miniklerinannesiyim arsveuras ben Ahmet efe koyacaktım herkes dedi cok yaramaz oluyorlar ahmet Alp koyucam inşallah uslu olur kızım cok akıllı maşallah maşallah isimle alaklaı da olduğunu düşünüyorum adı defne
Dyg61 arsveuras oğlumun ismi taha sakin ve çok akıllı bir çocuk kuzenımın oglunun adı tahaydı cok usluydu bende onun gıbı olsun diye koymuştum çok şükür beni hiç üzmedi
Suey nazel123 bir Eymen annesi olarak düz duvara tırmanıyor net bence alakası yok genetik falandır dayısına çekmiş benimki
Aylaa123 nazel123 benim tanıdığım bütün eymemler at nalına koşuyor resmen durdukları yerde durmuyor alırı hiperaktif ve yaramazlar 😂
Eymen61 nazel123 bir tutam eymen annesi olarak söylüyorum asla sakin değiller 😂😂 düz duvara tırmandıkları doğrudur. Ama ciddi manada Zeki oluyorlar. Hem akıllı hem sakin olmasını isterseniz Enes ismini tavsiye ederim 🥰🌹
arsveuras Dyg61 yaa inşallah bende böyle bir isim bulup koyabilirim ya . İlkinde çok çektim hala da çekiyorum. İsim enerjisine inanıyorum .
Dyg61 arsveuras bende isim enerjisine inanıyorum mesela tanıdığım butun hamzalar cok hıperaktıf durdugu yerde durmuyo erkek ismi bulmak çok zor gelıyo bana nedense ılk ogluma buldum da ıkıncıye henuz bulamadım
Lilamorr06 arsveuras benimde gorumcelerim isim analinize baktırmış. Erkekte 2 e olmasın yaramaz olur demiş tabi ne kadar doğru bilemem 😂😂😂
Ayvareceli Aylaa123 benim tanıdığım eymenler hep bi terminatör valla. En uzak durduğum isimlerden o yüzden, mesela poyraz o da öyle. Demir alp, demir , aslan bunlarda aşırı sinirli çocuklar
Milda Bence uslu olsun diye bir isim koymayın. Uslu ama kötü aliskanlik olursa .sadece uslu olsun diye konulmamali
Eymen61 Asya95 Ahahahaa 😂 korkutmayın bizleri kızımız yok kızım olsun istiyorum sakin olur umuduyla 🤣🤣