Msdenizkky evet var ben aldim ama olculerine bakarak alin isterseniz yaizyor urun bilgisinde olculeri ben bi kacini gozden kacirmisim hafif kucuk geldi ama belki benim gozume ole gorunmus olabilir kategori kisminda bebe ceyizinin icinde
    Ozlemsvr aynen birtane al istersen ben simdilik 1 tane muslin aldim 4 tanede normal kundak ilk zmanlar cok ihtiyac oluyor minaciklar 😊
      Bu siteden nevresim takımları baktım ama bulamadım
      Sevdasinan alicam canım artık yaza doğru alırım.. Urfada yaşıyorum burda yazin ıyi olur. Teşekkür ederim. 😊
      kesinlikle tavsiye ederim.ablamın bebeğine ve kendi bebeğime tulumlar takımlar aldım hepsi çok kaliteli geldi.e bebekte 40 lira olan tulumu burdan 17 liraya aldım.kumaşıda e bebekdekinden daha iyiydi.hem beden yoksa filan arıyorlar çok ilgililer.
        Hazinem instgrmdan sadece paylasim yapiliyor canm net sitesinden alisveris olabiliyor sadece
        Aliiss bende ordan alisveris yapmstim uygun ve gorseldeki urunler geliyor :)
        Kucukmom evet vardı ama 5yada 7 lira farkla kapıda ödeme oluyordu
        Merickaan havlu almadım ben özelliklerini okuyun orda ne yazıyorsa o geliyor bende çok kararsız bi şekilde aldım ama sonradan çok memnun kaldım