selencinaar Barbie77 yumurtadan bu sıcaklarda gına geldigi içiiin kaşar peynirli tost ve cook canim istediğinden airfryda patates yaptım yanınada söğüş 🤭 herkese afiyet olsun😅
Sedef2906 Barbie77 hergün klasik iyi haşlanmış 2 tane yumurta bol yeşillik peynir salatalık domates en son daha bir dilim ekmeğe tahin pekmez sürüyorum 😃🌸
Sedef2906 MUCIZEMM__ bende öyle diyordum niye midem bulanmıyor diye 😂 sonra 8 . 9. Haftada bir başladı ki aman Allahım bir ara kusmaktan öleceltim 5 ay kustum boşver yani kötüyü çağırma
Asfur Sedef2906 herkes bana soruyordu hiç bulantım yoktu çok şükür. Bugün tam 2 aylık oldu sanki dün gece bir kötü oldum ama inşallah devamı gelmez 😂😂
Feniks Bıktım artık aynı şeyleri yemekten de sırf bebek iyi beslensin diye uğraşıyorum bir yumurta domates zeytin semizotu iki ceviz yarım avakado kaşar peynir bir kerede Nutella sürdüm küçücük bir ekmeğe
USER1111 Feniks Gerçekten insan ne yiyeceğini bilmiyor her gün aynı şeyler birde sıcaktan yenilmiyor zaten
USER1111 Nnmm Kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama bal önermiyorlar sürekli yiyormuşsunuz bilmiyorum ama
Nnmm USER1111 31. Haftadayım yok sürekli yemiyorum arada bi cnm isterse ama diğerlerini hergün yiyorum mutlaka
ozguyos1_ MUCIZEMM__ çok şükür hiç olmadı ki öyle kusma falan sadece 29.-30. Haftadan sonra büyümenin verdiği vücut ağrıları ödem vs derken 32den sonrası zordu uyuyamamak sağa sola dönerken zorlanma bel ağrısı falan artık bunlar da olacak yani bi zahmet diyorum😅🥲🌸 29lara kadar hamile gibi değildim sanki çok şükür 🤲🏻🙏🏻
rumisam MUCIZEMM__ Herkesin hamileliği biricik seninde şu an böyle geçiyorsa tadını çıkar ilerleyen haftalarda değişebilir😅 ama İnşallah degismez
MUCIZEMM__ rumisam belirti olmayınca acaba kötü bir şey mi var diyo insan onun dışında yemek yemek güzel tatbiki 😄
Bicirik Ben de ilk 2 ay hiç bulantım ya da başka bir sorunum olmadı ama sonra yaklaşık 1 ayı kusarak geçirdim🙈 allahtan bir ay sürdü ve geçti. Ama yine de her şeyi yedim şu an 35. Haftaya girdik +3 kiloyla yola devam
aslaninannesi7 eylulus yumurtanın her hali denendi ve deneyecek bir tarif kalmadı yulaf lapasından devam bugün bende ☺️
numix Bugün böyle. Her gün bu tabağı yemeye çalışıyorum, ya haşlanmış yumurta oluyor ya da böyle sebzeli omlet tarzı.
mucizemgelsin61 numix Omlet neyli nasıl yapıyorsunuz ben 1 kere yaptım oda çok yanık yanık oldu valla bende sıkıldım hergün haşlama yada normal kırma yemekten farklı tarifler arıyorum
Nerimanhy Barbie77 bugun gözumu acar acmaz bal kaymak cekti canm aserdiklerime bakarsak erkek gbi devamli uyuyorum bunu da kiza yoruyolar😃😃😃