mucizemgelsin61 numix Omlet neyli nasıl yapıyorsunuz ben 1 kere yaptım oda çok yanık yanık oldu valla bende sıkıldım hergün haşlama yada normal kırma yemekten farklı tarifler arıyorum
Nazo77 mucizemgelsin61 kuru domatesli, yeşil Soğanlı,maydanozlu(böyle su böreği tadında oluyor) sahanda güzel oluyor bence.
Queen3524 Barbie77 İştahım inanılmaz açık 11. Haftadan 2 kilo almışım diyetisyene başlayacağım pazartesi. Kalkınca hemen kahvaltı yapamıyorum önce muz yiyorum 1-2 saat sonra yumurta avokado ama artık bıktım 🥲
annesio MUCIZEMM__ ilk kızımda benimde öyleydi 😁 Buna da bulantı denmez ama sanki heran bulanıcakmış gibi bi değişik 😅
Asfur Sedef2906 herkes bana soruyordu hiç bulantım yoktu çok şükür. Bugün tam 2 aylık oldu sanki dün gece bir kötü oldum ama inşallah devamı gelmez 😂😂
iremsevinc Barbie77 artık kahvaltı etmekten gına geldi hiç sevmem hele her gün yumurta yemekten ama 1 yumurta kırdıım gene salatalık domates zeytin kaşar peynir bu kadar 🥲
Mom168 MUCIZEMM__ 7.haftada başlamıştı benim 14.haftaya kadar devam etmişti çok kötüydü🤦🏻♀️Umarım hiç yaşamazsınız böyle devam eder
Barbie77 Seyma2022 Hazır noodleları diyorsanız kesinlikle yemiyorum ama dışarda güvendiğim bir yerde yerim hamilelikte daha hiç yemedim 😅
Nnmm USER1111 31. Haftadayım yok sürekli yemiyorum arada bi cnm isterse ama diğerlerini hergün yiyorum mutlaka
Fatmanur12345 MUCIZEMM__ ayy deneme insallah böyle rahat gidersin kilo almamak adına insallah midem bulanır çok yemem dedim başıma geldi mide bulantısından duramıyorum çok kötü vallahi
Seyma2022 Ben 12 haftalık hamileyim de sol tarafımda hafif acı var normal mi , birde bu cinsiyetin kız olduğuna mi işaret acaba
Nazo77 Barbie77 Ben haftanın 4 günü normal kahvaltı diğer üç günü yulaflı yoğurtlu meyve falan yiyorum daha doğrusu yemeğe çalışıyorum.Nedense hamilelikte yediklerim çok doyuruyor beni gün boyu yemesem aç kalsam acıkmayacak gibiyim.İştahlı annelere maşaAllah.