Ayse3478 Busekrtl bide konudan alakasız ama bişey daha sorucam senin haftan benden önce eğer özele gidiyorsan şeker yüklemesi için ücret ödedin mi bide detaylı ultrasona girdin mi şimdiden teşekkürler 😂
Busekrtl Ayse3478 Canım benim bir ayağım da Allah tan devletteydi şuan gitmiyorum ama detaylı ultrasonu, 2li taramayı, şeker yüklemesini hepsini ücretsiz yaptırdım. Şuan gittiğim hastanede muayene ücreti 1200
1bebe1meow Ayse3478 Ben 1200 muayene verdim doktor nstye yönlendirdi ya ilk vezneye görün dedi barkodu aldım gittim 300 tl nst ve kan tahilili parası aldılar
Ayse3478 1bebe1meow muayene ücretin çokmuş senin ya ben yarısını veriyorum ama anladığım kadarıyla 300 500 her türlü nts ücretli teşekkürler kızlar 😘
Gamzzkan Ayse3478 ben özele gidiyorum nst muayene ücretine dahil ekstra ücret ödemiyorum. Hatta istediğin zaman gelip nst ye girebilirsin dediler yani sancı hissettiğimde falan. Ama ekstra ücret alan yerlerde varmış. Hastaneden hastaneye değişiyor muhtemelen.
Mrvpkkn Busekrtl ultrasondan goruyor sizinkide bas asagiymis tam dogum kanalina oturduysa ondandir sizinkide, bana is yapma uzan vs dedi sanirim bayaa asagida😂 sorup kendimi korkutmak istemedim insallah erken dogmaz
Busekrtl Mrvpkkn Ay bakalım yarın bana da söyler herhalde (: Dediği gibi yap canım yorma kendini, Allah ın izniyle bir şey olmaz
Gamzzkan Ayse3478 bence de yani 15 günde bir hafta bir hem muayene ücreti ver hem nst ücreti ver çok fazla olurdu. Ama napalim özeller ticarethane olmuş bizde hasta değil müşteriyiz
dztrk Ayse3478 muayene ücreti 1800 gittiğim hastanenin birde şeker yüklemesine 900₺ ücret ödedim. Detaylı ultrasona da girdim özel muayeneye gittim 2700₺dü şuan 4000₺ olmuş yuh yani he birde nst ücreti 100₺😃
Bimuallime4 Busekrtl ilkinde 34 ya da 35 gibi girdim . Zaten 37 de de doğurdum . İki üç kere girdim yani . Özele gidiyorum . İlkinde özel sağlık sigortam vardı ücret ödemedim hiç. Bunda da daha nst ye girmedim bakalım . 32 de giricem doktorun dediğine göre . Ama ayrı para ödeniyor diye biliyorum muayene geçmiyor
Ayse3478 dztrk wow neymiş bu fiyatlar ya Allah yardımcımız olsun en çokta sizlerin benimki sizin yanında ucuzmuş 😂
Bbuusra Ayse3478 Doğum paketi alınca her şey içinde oluyor bazı hastanelerde detaylı usg’de içinde oluyor. Hepsini yapıyorlar. En mantıklısı o özel düşünenler için.
Ayse3478 dztrk İstanbul Arnavutköy de oturuyorum canım burda 2 özel var biri hiç doğum yapmıyormuş sadece muayeneymiş diğeri benim gittiğim zaten
Ayse3478 Gamzzkan öyleyiz gerçekten bizden alıcaklar ki çarkları dönsün son haftalar da hafta mı çağırıyorlar yoksa 2 haftada bir mi ?