Ayse3478 dztrk İstanbul Arnavutköy de oturuyorum canım burda 2 özel var biri hiç doğum yapmıyormuş sadece muayeneymiş diğeri benim gittiğim zaten
Kckglr Özele gidiyorum Nst için para ödemiyorum kızlar. İlk 33 de girdim. Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum iki gündür dedim onun için Nst ye girelim bi dedi doktorum. 32 den sonra başlıyormuş dr ne zaman isterseymiş
Ayse3478 Kckglr demek ki özelden özele değişiyor bu fiyatlar kimisi alıyor kimisi almıyor en iyisi gittiğimiz hastaneye sormak neyseki benim daha o günlerime çoookkk var 😂
Ayse3478 Gamzzkan öyleyiz gerçekten bizden alıcaklar ki çarkları dönsün son haftalar da hafta mı çağırıyorlar yoksa 2 haftada bir mi ?
Ayse3478 dztrk henüz 20 haftalık daha yolun yarısı şimdi önümde detaylı ultrason var bende onun telaşındayım onu atlatıyım şeker yüklemesi gelicek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tüm hamişlerin rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🥰🎈
Busekrtl Mrvpkkn Ay bakalım yarın bana da söyler herhalde (: Dediği gibi yap canım yorma kendini, Allah ın izniyle bir şey olmaz
Bbuusra Ayse3478 Doğum paketi alınca her şey içinde oluyor bazı hastanelerde detaylı usg’de içinde oluyor. Hepsini yapıyorlar. En mantıklısı o özel düşünenler için.
Ayse3478 Bbuusra benim gittiğim yerde doğum paketi yoktur büyük ihtimalle detaylı ultrason da yok zaten onu çektirmeye başka hastaneye gidicem bende forum açmıştım hastane arayışındayım o yüzden onun telaşını yaşıyorum zaten hep bildiğim hastane olsa sıkıntı yoktu şimdi ne doktoru bilicem ne hastaneyi o yüzden her yerden soruyorum soruşturuyorum
Ayse3478 dztrk Bilmem bazen geçmiyor gibi hissediyorum ama ilk gebeliğimi öğrendiğim zamanlarda oo 20 yolun yarısı daha çok var geçer mi zaman diyordum bak şimdi 20yim 🥰
Busekrtl Ayse3478 Canım benim bir ayağım da Allah tan devletteydi şuan gitmiyorum ama detaylı ultrasonu, 2li taramayı, şeker yüklemesini hepsini ücretsiz yaptırdım. Şuan gittiğim hastanede muayene ücreti 1200
Ayse3478 Busekrtl benimde bir ayağım devlette açıkçası hem ilk özele 2 hafta sonra devlete gidiyorum valla ben 1 ay bekleyemiyorum bebeği merak ediyorum zaten düşük tehlikemde oluştu 19 haftamda yine aynı sistem ben devam ederim hem tiroit takibim içinde her ay dahiliyeye gitmem gerek bende hazır gitmişken ikisine randevu alıyorum şeker yüklemesini devlette yaptırsam sorun olur mu yani yanlış bakılabilecek bişey mi sonuç güvenilir olur mu