Glsmt Seymalar merhaba ben Bursa da tomokayda yaptırmıştım oraya sordunuz mu 25 haziranda 2750 ye yaptırdım ve doktor gayet iyi
Seymalar Glsmt hayır sormadım ama temmuz ayında çoğu hastaneye zam gelmişti mutlaka oraya da gelmiştir yani hemen hemen hepsi aynı fiyat 🤭
Esma_nur34 Cigdm725 ben üniversite hastanesinde 500 tl ye yaptırdım malatyada yaşıyorum genel olarak 3000 di özellerde
Ozlemergur Seymalar Seymalar Ben Mehmet Özgür Akkurt’un rutin hastasıyım ve inanılmaz memnunum her gidişimde detaylı baktığı için ekstra 22. haftada detaylı bakmayacağını belirtti. Zaten rutinde detaylı muayene ediyor. Çok güvenilir ve içinizi rahatlatan bir doktor inanılmaz memnunum. Sizde eminim çok memnun kalırsınız.
Seymalar Ozlemergur yaa çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun 🫶🏻 böyle mükemmel doktorlara daha çok ihtiyacımız var 🥹
Annesii35 Merhaba hanımlar İzmir de AFP mom testi yaptıran var mı ve detaylı ultrason? Fiyatlar nedir devlet hastanesinde yapılıyor mu?
Kbra-pyrz Nelya organlarını gösteren bir sürü fotoğraf veriyor ama onlardan bişey anlaşılmıyor tabi 😄 3 tanede yüzünü gösteren fotoğraf verdi bize evet eşim ve oğlumu da aldılar içeri cnm
Merveefsaeren melegim77 Antalya vitale hastanesi memnundum bizimki çok hareketli olunca yüzünü goremedik
Ozlemergur Seymalar Rica ederim içinizi rahatlatabildiysem ne mutlu bana 🫶 Gönlünüz rahat olsun Özgür hoca çok güzel ilgilenecektir tüm sorularınıza içtenlikle cevap verecektir. Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah🙏🏻
Sibelozcelik Akkya-bsra merhaba yarın gideceğim beğendiniz mi acaba ?sdü ye bakıcam bakarlarsa oraya bakmazlarsa sizin gittiğiniz yere gideyim dedim
Akkya-bsra Sibelozcelik Evet güzel baktılar detaylı bir şekilde anlattılar 20 dk falan sürdü sanırım sadece Isparta da sadece yaşam hastanesi yapıyor o şekilde yönlendirmişlerdi bizi de
Mrwww Seymalar bende araştırma yapıyorum da nerelere sordunuz acaba isimlerini de paylaşabilirmisiniz☺️
Seymalar Mrwww tabiki sonomar 2400 Pembemavi 5005 Nilüfer doruk 6000 Mehmet Özgür Akkurt 4400 bildiklerim bunlar ☺️