sena1es Bursada doktorumun yönlendirmesiyle başka bi uzmandan 4000 tlye yaptıracağım eylüle randevu verdi
Reyhan00 Cigdm725 istanbulda gittigim hastanede 7500 dediler ben de devlet hastanesinde ücretsiz yaptıracağım
Mhtpdrmz06 Cigdm725 eylülün 10 una randevum var takipli oldugum devlet hastanesinde ücretsiz yaptırıcam
Yarenakyl Merhaba güzel anneler. Ben 34.haftadayım şu an 22.haftada detaylı ultrason yaptırdık ama çok kısa sürdü ve fotoğrafını falan vermediler. Eşim şimdi tekrar yapalım diyo 34.haftada olur mu bilginiz var mı
Edanur52 Yarenakyl merhabalar 19-23 hafta arasında genelde yapılıyor. Eğer özele gidiyorsanız renkli fotoğrafını isteyebilirsiniz ☺️
Nazo77 Cigdm725 sanırım en yüksek fiyatı ben vereceğim 4400 Sakarya özel klinik profesör perinatolog yapacak.
Reyhan00 Nazo77 çamlıca medipol 7500 dedi orda dogum yapacağım ama detaylıyı ümraniye eğitim araştırmada yapacağım
Nerimanhy Cigdm725 bende afyona özel hast gidiyorm daha detayli haftamiz gelmedi ücretini bilmyrm tamamlayici saglik sigortasi yaptrmistik ücret vermycez bu fiyatlari duyunca iyi ki yaptrmisiz sigortayi ddim🥰
Hayalimmm42 Sevgi3838 bende medova orası selçuk tıpa yönlendırıyor beni ve bircok tanıdıgımı selcuklu tıpa yönlendırdi
Akkya-bsra Sibelozcelik Evet güzel baktılar detaylı bir şekilde anlattılar 20 dk falan sürdü sanırım sadece Isparta da sadece yaşam hastanesi yapıyor o şekilde yönlendirmişlerdi bizi de
emel16 Bbuusra hatırlıyorum deren siz tomokay da mı yaptırdınız? Ne zaman yaptırdınız vajinalda baktılar mı gerçekten
Bbuusra emel16 Tomokoy derken anlamadım. Sadece detaylı usg yaptı. Ama vajinal da baktı diye hatırlıyorum. Baya detaylı baktı. Periontoloji uzmanı Prof. Aydan Biri’ye gitmiştim.