Ayseguller seyma0666 konya’ya trenle gelin gidin daha ucuza gelir. Halis Özdemir beyi aratın intagramdan vs. 6 bin çok pahalı doğum ücreti gibi😀
Ozgezfroglu Fundaaaaa Fundaaaaa hayır öyle kamera yerleştirme vs olmadı, normal yine göbekten bakılıyor detayli bakiyor organlarina ,vajinadan bakmıyor
Ozgezfroglu Fundaaaaa 1 kağıtta 4 resim verdi bize yanyana 2 tane 1 sayfada CD de yine görüntüleri var ,kağıtta organları ile normal mi bir sorun var mı yok mu o tarz bilgiler yazıyor bu şekilde, zaten 35 40 dk içeri kalıyorsunuz izliyorsun dakikalarca
Ozgezfroglu emel16 emel16 başınıza gelicek bisey yok açıkçası normal muayene gibi yine ama sadece daha detaylı yatıp izliyorsunuz her hareketini yüzüne görebilir misiniz bilmiyorum ama kahve için girmeden ,çikolata yiyin genelde çikolata yiyince bebek hareketleniyo ve yüzünü göstermesine yardımcı olur genelde yüzünü göstermedi pek diyerek çıkan da oluyo muayene denk geldim çünkü
Nnmm Happy-melek1997 aynen ama ben soralı bikaç ay oldu şimdi hala aynı mı bilemiyorum bide burda perinatolog değil radyoloji uzmanı çekiyomuş ben afsü de yaptırdım sadece doktora 500 lira bi muayene ücreti ödedim hoca olduğu için aslında devlet hastanesi orası gerisine ücret alınmadı