Tubatubila Bursa doruk yıldırım 2000 küsur verdim renkli bile değildi sadece kendi kendine ölçtü 5 dk bebeği bana gösterdi o kadar cinsiyeti orda öğrendim erkek dedi ama bak burda işte erkek diye göstermedi ultrasonda sadece ayağının olduğu resmi anladım yüz filan gösterdiği resim vermedi hiç sadece doktorumdan memnun olduğum için o hastaneye devam ediyorum
Arikkok Bende eylülde randevu verdiler 3.500 tl artı tabi doktor kontrolü de var aylık o güne toplam 5 bin diyelim 🙈
Fundaaaaa Ozgezfroglu merhaba tomokay’ın sayfasını inceledim şimdi de aşağıda yazan bilgilerde gözüme Rahime özel kamera yerleştirmekten bahsediyor acaba vajinal ultrasonmu yapıyor 🤔 memnun kaldınız mı video veriyor olması falan hoşum a gitti ama vajinal ultrason yapıyor olmasına takıldım.
Ozgezfroglu Fundaaaaa Fundaaaaa hayır öyle kamera yerleştirme vs olmadı, normal yine göbekten bakılıyor detayli bakiyor organlarina ,vajinadan bakmıyor
Ozgezfroglu Fundaaaaa 1 kağıtta 4 resim verdi bize yanyana 2 tane 1 sayfada CD de yine görüntüleri var ,kağıtta organları ile normal mi bir sorun var mı yok mu o tarz bilgiler yazıyor bu şekilde, zaten 35 40 dk içeri kalıyorsunuz izliyorsun dakikalarca
seyma0666 Crocus20 Ankara’da 6400 e yaptircam bende randevu aldım. Diğer fiyatları görünce çok şaşırdım
Ayseguller seyma0666 konya’ya trenle gelin gidin daha ucuza gelir. Halis Özdemir beyi aratın intagramdan vs. 6 bin çok pahalı doğum ücreti gibi😀
emel16 Fundaaaaa @Ozgezfroglu hanım bizi aydınlatırsa sevinirim:) haftaya cumartesi benim randevum gişeme kadar başıma ne gelecek bilsem iyi olur:)
Ozgezfroglu emel16 emel16 başınıza gelicek bisey yok açıkçası normal muayene gibi yine ama sadece daha detaylı yatıp izliyorsunuz her hareketini yüzüne görebilir misiniz bilmiyorum ama kahve için girmeden ,çikolata yiyin genelde çikolata yiyince bebek hareketleniyo ve yüzünü göstermesine yardımcı olur genelde yüzünü göstermedi pek diyerek çıkan da oluyo muayene denk geldim çünkü