Mrvtrk Merve-metin şimdi tarihe baktım haziranda gitmişim. Demek ki zam getirmişler. Çünkü ikili test detaylı ultrasona göre daha uygun fiyatlı diyebiliyorum
Benzegul Isparta Meddem de yaptırıp memnun kalan var mı acaba, 4 eylüle randevu aldım 1250 TL dediler
emel16 Ozgezfroglu doktorum çıkınca gel dedi çıktığım gibi doktoruma gideceğim bende, bakalım hayırlısı olsun artık heyecanla bekliyorum detaylı bakılınca güzel oluyo :) bu arada sadece karından ultrasondan bakıldı değil mi alttan muayene gibi bişe oldu mu
GozdeAli Cigdm725 ben ikiz bebeklerim için 6 bin verdim, normalde 8 idi ancak saglik çalışanı olduğum için indirim yapıldı, benim gittiğim hekimin öyle bir uygulaması vardı. Prof.Dr.Recep Has, tavsiye ederim. Mail olarak rapor gönderiyor.
Seymalar Gizemmaytug orada bana 2400 fiyat verdiler ve burada son zamanlarda yazılan yorumlar hiç iyi değildi açıkçası bende oradan randevu almıştım iptal edip başka yerden aldım
Glnrskr Cigdm725 İstanbul Pendik’te ağustos başında 22. Haftada yaptırdım. Bildiğim doktor ve tıp merkeziydi. Bir çok yere çok daha uygun ve detaylı oldu. Hem cd aldım hem 4 farklı renkli fotoğraf aldım. Doktor aşırı ilgili imkanı olan İstanbul için varsa gitsin derim. 2250 tl verdim ağustos ayında.