Ebru_y Dilek-054 prilam kullanıyorum bende ara ara devam ediyo bulantı dediğiniz gibi inşALLAH uzun sürmez🥲
Gmzcngz YaseminTomar inşallah benimde senin gibi rahat geçer daha şimdiden şişmiş gibiyim 😵💫 sağlıklı olsunlarda diyorum çift mi tek yumurta mı 🙈
YaseminTomar Gmzcngz inşallah rahat geçer 🙏🏻 tek gebelik gibi olmuyor tabikide ikizlerde her şeyi daha erken hissediyorsun hareketlerini filan daha erken görüş çıkmaya başlıyor haliyle 🥰 benim çift yumurta ikizi kızlarım olacak Allah izin verirse 🌺 senin tek mi çift mi
Gamzeliiiiiiii Asya95 bol bol dinlen muz ye kuru yemiş falan ye havuç sakınlıkla yeme düşüğe sebep oluyo bilgin olsun
iremhzl 19+4 heycanla hareketlerini merak ediyorum arada biseyler hissediyorum ama o mu anlamiyorum, bas agrisi oluyor arada ve sag tarafim bazen hic tutmuyor belim, bunlarin disinda iyiyim ilk 3 ay gecince gercekten rahatliyorsun
Akkya-bsra Deniz12- bende bugün 32 haftalık oldum salı günü kontrolüm var Nst ye de mi giriliyor? Bu hafta kan tahlillerim yapilacak değerlerim nasıl diye
Deniz12- Akkya-bsra Bnm sancım olduğu için 32. Haftada nts ve çatı muanesi ardından tahliller yapılmıştı. Doktorum 34. Haftadan sonra nts yapılır demişti.
Akkya-bsra Hamileannem ben Bio-oil kullanıyorum isterseniz biraz araştırın cildinize ne iyi gelirse onu kullanmaya başlayın
mamacita5 Zeynepgmsbs61 Yaptıracağınız yere göre değişir. Ben çok fazla ücret aldım min 13 bin mak 26 bin skala büyük.
Glsrn007 Hamileannem kayma olarak hissediyorum ama tekme atması gerekmiyor mu bu haftalarda ilk gebelik bu arada
Hamileannem Glsrn007 güçlü tekmeleri 22 hafta hissedermissiz ben 16 haftaligim biri etime dokunuyo sanki öle hisediyorum
Yazgul_kurt22 @Hamileannem 33 haftalık olduk zaman durdu bir an önce doğsun istiyorum bu sıcaklarda çok zor gecoyo bide hamilelikte mıdır bilmem herşeye durduk yere sinirleniyorum baya yordu beni sağlıkla gelsin bir an önce zamn gecsede