Merve_31 FERAYyildiz01 benimde 35 haftalık karında sertleşince ağrı oluyor sizde de değil mi çok zorluyor
Ecemss16 Hamileannem kişinin şikayetine gore değişir. Ben 16 da basladım ne zaman agrı toplanma vs gibi seler olursa ozmn verir iste
Hamileannem Ecemss16 anladm benim testlerde felan bişi ckmadi sadece idrar yolları enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım pazartesi tahlil vericem tekrar
aden026 Deniz12- bizim de daha belli değil konuşulmadı hiç. 35 te kontrol günümde nts olacak ilk. O gün çatıda olabilir diye düşünüyorum 🙃
140955 @"Hamileanne Hamileannem 18+4 süper gidiyor. Nutella yemek istiyorum sürekli, yiyiyorum da valllaa 🌸💙
gktgmom Hamileannem 37+5 haftalığız artık çok zorlanıyorum bir an önce doğurmak istiyorum son 16 günümüz kaldı 🥲
Ebks Befnnn canım benimde o haftalarda başlamıştı şimdi 35 haftalığız evet ağrıyor tsm tarif ettiğin gibi 2 bacak arası kemiği
Hatice-001 Hafta hastane odasından herkese selamlar. Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Glsrn007 Hamileannem kayma olarak hissediyorum ama tekme atması gerekmiyor mu bu haftalarda ilk gebelik bu arada