Hamileannem Glsrn007 güçlü tekmeleri 22 hafta hissedermissiz ben 16 haftaligim biri etime dokunuyo sanki öle hisediyorum
Almira_ Hamileannem içimde bir şeyler kayiyomus gibi. Yani direk vurma değil ama bir şeyler derinin altından yüzeye doğru hareket ediyor belli. Benmki biraz hareketli bir bebek, ultrasonda da hareketliydi. O yüzden sanırım çok net hissediyorum
Hamileannem Almira_ benim ki sakindi cinsiyetini bile çok zor ogrendm sürekli kendini sakladı eli sürekli ağzında inşallah sağ salim alırız kucağımıza
Enginnmusab25 Hamileannem 34+4 havalar dışında pek sorun yok bu havalar beni çok yoruyor evden biyere çıkamıyoruz bunaldım iyicee 🥲🥲🥲
Yazan Fahriyeslmn sağ olun amin 🥰 bizimki de biraz kararsızdı başta erkek sandık birkaç hafta. Sonra kız olduğu anlaşıldı 😅 pzt detaylı var inşallah yine değişmez 😅
YaseminTomar Gmzcngz inşallah rahat geçer 🙏🏻 tek gebelik gibi olmuyor tabikide ikizlerde her şeyi daha erken hissediyorsun hareketlerini filan daha erken görüş çıkmaya başlıyor haliyle 🥰 benim çift yumurta ikizi kızlarım olacak Allah izin verirse 🌺 senin tek mi çift mi
Gmzcngz YaseminTomar çift yumurta benimde 🙈 Hiç beklenmedik bir anda oluverdi arada kaşık ağrısı oluyor arada olmuyor zaten daha 6+5 teyiz . Karnım şimdiden şiş gibi 🙈