Betus06 Yavyum canın 2018 sonu 7000 tl dediler ama zam gelecek yeni yıl isle beraber dediler telefon ile bilgi alamıyorsun bire bir gidip öyle bilgi veriliyor
Dlnkhrmn Yavyum nasil memnun musun ? Bilgi hastenesine gidiyordum ama doktor ve hastane ilgisiz gelmeye basladi nereye gitcegimi bilmiyorum cok zormus bu is😟
Yavyum Dlnkhrmn al benden de o kadar valla ne kadar zormuş yaa inan bende o şekilde düşünmesi araması bulması çok zormuş 🤦♀️ burası öncelikle çok küçük bi yer ben doktorlarını seviyorum ama ilgililer hemşireleri güler yüzlü içten şüheda hanım var doktor çok iyi birisi
Nil_19 -Seyda- Bişey yaşamadım aslında ama her gittiğimde yarım saat 40 dk bekledim, bide pek bilgisine de güvenemedim açıkcası en azından beni tatmin etmedi. Tabi ki herkesin doktordan beklentisi farklı
Betus06 Martannesi keşke siz sormadan kendisi size bilgi verseymiş yani yapılan şey hoş değil sinir oldum şuanda ne yapacağız biz ben Şubat sonu 20. Haftaya geliyorum bir çok özel hastane almıyor hafta ilerledi diye
Yavyum Betus06 bende biçok hastaneyi burda öğrenip görüşmeye gayret ediyorum oraya gidemedim çok çok teşekkür ederim yinede cevap verip vakit ayırdığın için 💐❤️❤️
Betus06 Martannesi keşke girebilse takipli hastasısınız yani ortada bırakması yada çözüm sunmaması çok kötü.... nereye gideceği hakkında bilgi verdi mi ?
Betus06 Yavyum ne demek ama sana bir tavsiye Sincan koru hastanesinde Hüseyin hoca oda iyidir ve fiyatlar Balgat koruya göre daha makul 4300 filan olması lazım Doğum paketinin yeni doğan ünitesi filan da var
Yavyum Betus06 yaa etlik lokman hekim ze 5.500. Dedi ve çok küçük bi hastane ve yeni doğan ünitesi falan yok hiç bi şekilde en büyük sorun ise park sorunu filan o yüzden hastane arayışı içindeyim Balgat koru fiyatı ne kadar acaba bilgin varmı acaba canım benim