Mehtapp06 Mrvaydn18 hangi ilçede yaşadığınızı bilmiyorum ama lokman hekimde polis eşlerine çok güzel indirim yapıyorlar diye biliyorum. Bi fiyat almanızı öneririm. Yanlış hatırlamıyorsam arkadaş 15 tl veriyordu muayeneye polis eşi
Mrvaydn18 Mehtapp06 aa öyle mi çok teşekkür ederim. İstanbulda da medipol polis eşlerine indirim yapıyor buradan yeri gelmişken bilgi vereyim 😊
Birhanim Mrvaydn18 özellerin fiyatlar uçtu canım bende bugün yerın doğurucam tıp alırsa bi konuşacam bakalım sende giriş yaptırabilirsen tıpa falan git kadın doğum hastaneleri berbat bi halde
Mrvaydn18 Birhanim yani mesela bizim sancımız suyuöız geldi arıyorum hacettepenin acilimdem girsek bizi doğuma almazlar mı
Birhanim Mrvaydn18 bende onu düşünüyorum ama takipli olmadıgımız için almayabilirler bu sefer ortada kalırız o halde iken. Ama gelir gelmez bi görüş sen
Nil_19 Sirinysr ben erkek zannettim🙈 bende memnunum deniz hanımdan sadece çok yoğun kadın mecburen hızlı bir şekilde muayene ediyor. Özel muayenesi olsa kaçırmazdım
Susuem Sirinysr canım iyi günler banada merih hanımı çok övdüler ama gitmek nasip olmadı şimdi gaziye geçmek istesem alırlar mı beni 22 haftalık olacağım bir kaç güne birde mesela doğum riskli benim sezeryan olacağım kendisi mi giriyor sezeryana extra bi ücret ödüyormuyuz bunun için zubeyde hanıma ve medicanaya gidiyorum eğer alirlarsa gazı daha iyi olur zubeyde hanim malum 😔
Sirinysr Susuem iyi günler merih hanım bildigim kadarıyla 10haftayı geçmiş hastalara bakmıyo malesef evet sezeryana kendisi giriyo muayenesi 189 dogumu 500 lira geçmiş olsun size
Nil_19 -Seyda- Bişey yaşamadım aslında ama her gittiğimde yarım saat 40 dk bekledim, bide pek bilgisine de güvenemedim açıkcası en azından beni tatmin etmedi. Tabi ki herkesin doktordan beklentisi farklı
Yavyum havvakolcakk doğum paketi hakkında bilgi verebilir misiniz acaba bende hastane arayışı içindeyim lokman hekim etlik deyim şimdilik daha doktor ile görüşemedim tatilde imiş hepsi
havvakolcakk Yavyum ben liv hospıtal Başak Güler hocaya gidiyorum,8muayene kan tahlilleri sezeryan ya da normal doğum fark etmeksizin doğum,epidural,nst,ayrıntılı ultrasyon hepsi içinde 7850 tl ödedik.