Yavyum Betus06 yaa etlik lokman hekim ze 5.500. Dedi ve çok küçük bi hastane ve yeni doğan ünitesi falan yok hiç bi şekilde en büyük sorun ise park sorunu filan o yüzden hastane arayışı içindeyim Balgat koru fiyatı ne kadar acaba bilgin varmı acaba canım benim
Betus06 Yavyum Balgat koru güzel bir hastane işte bende oraya gidiyorum şuan 2018 yılında 7000 tl idi. Ama yeni yıl gelince zam olacak dediler telefon ile de bilgi verilmiyor bire bir gitmen lazım . Nerede oturuyorsun ?
Yavyum Betus06 etlik de oturuyorum canım benim ben burada lokman hekim var ama şimdilik oraya gidiyorum orada maşallahı varmış
Yavyum Betus06 canım benim bende sırf bu yüzden burayı istemiyorum tavsiyeye açığım hem çok küçük hem de dediğin gibi buraya o para verilmez bende onun için en azından verdiğim paraya değecek hastane arıyorum
Elwing6 Ben bu isi anlamadim sigortalar ucmus hastane fiyatlari öyle..nippon ve demirhayat medicalpark pinar ve ertan bey icin 8 bin diyor digerleri 6 kusur.nerde iyi doktor var fiyatlari ucmus.. hastane paketi 6.750 demisti sanirim o daha mantikli.. gerci 1 hafta once aradim kesin onada zam gelmistir :)
havvakolcakk Yavyum ben liv hospıtal Başak Güler hocaya gidiyorum,8muayene kan tahlilleri sezeryan ya da normal doğum fark etmeksizin doğum,epidural,nst,ayrıntılı ultrasyon hepsi içinde 7850 tl ödedik.
Elwing6 havvakolcakk bu hastane paketi mi ? Basak hanima cok yogun diyorlar hep tedirgin oldum o yuzden.yani tahlillet taramalat hepsi icinde degil mi?
havvakolcakk Krbksrf 8.ayımdayım her ay bir muayeneye çağırdı,ayrıca 15günde bir giderseniz de zaten o ücretsiz oluyor
Krbksrf havvakolcakk 10 muayene hakkim var yeter mi diye dusundum bn ilk baslarda 20 gunde bir gittim bn 16+5 suan tsk ederim bilgi icin icim rahatladi
Betus06 Yavyum maalesef fiyatlar çok ucmus ya Ankara’da doktorlar harikalar yaratmıyor aslında sadece içine sinen bir doktor olmalı yeni doğan ünitesi de önemli sonuçta ne olacağı bilinmez bir tanıdık kızılaydaki lokman hekimde yaptı ama birde orayı değerlendir istersen
havvakolcakk Yavyum aynen öyle tarama testleri de içinde şeker yüklemesi falan aklınıza ne geliyorsa yani :)
Yavyum Betus06 şu an bende oraya düşünmeye başladım valla canım benim birçoğu uzak kalabiliyo lokman hekim kızılaya doğru gidiyoruz 😁