Betus06 Martannesi henüz bize böyle bir bilgi be doktordan ne de hataneden geldi, bende duydum özele geçeceğini bakalım şua an orada devam bilgi geldiği taktirde özel için görüşeceğim hoca ile uyarsa özelden kendisi ile devam uymazsa başka bir doktora geçeceğim
Martannesi Betus06 hocayla birebir konuştum şubat sonunda ayrılacağını söyledi ve benim doğumum mart başı gibi giremem sanırım dedi bildiğin ortada bırakıyor
Ayserhnckn Ayseekdrr doğum fiyatını ayrıca bilmiyorum ben paket aldım direk 3950 tl ydi alırken şimdi 4000 olmuş sanırım ama geçenlerde birisi yazmıştı sanki Doğum normal sezaryen farketmeden 3000 tl diye ama yanlışta olabilir bilmiyorum 🤷♀️
Betus06 Seden umarım hala bir bilgi Yok dediğim gibi , bende buradan öğrendim aylacagını. Hastaneyi aradığımda bize böyle bir bilgi henüz gelmedi demişlerdi. Beklemedeyim
Betus06 Seden bu arada özel muayenesini açsa bile bazı doktorlar özel sağlık sögortaları ile anlaşma yapıyor hani kimse mağdur kalmasın diye böyle bir yol izler mi bilemem... ama ayrılacağını öğrendiğimde üzüldüm çünkü tam kontak kuruyorsunuz dr ile böyle bi duyum almak canımı sıkmadı değil ... hastanede kendisinin dışında bir sürü doktor var illaki ama dediğim gibi ikili güven başka bir şey
Betus06 Martannesi keşke siz sormadan kendisi size bilgi verseymiş yani yapılan şey hoş değil sinir oldum şuanda ne yapacağız biz ben Şubat sonu 20. Haftaya geliyorum bir çok özel hastane almıyor hafta ilerledi diye
Betus06 Martannesi keşke girebilse takipli hastasısınız yani ortada bırakması yada çözüm sunmaması çok kötü.... nereye gideceği hakkında bilgi verdi mi ?
Kdryldz Sevocan0667 henüz sabit bi doktora gitmedim bu perşembe özel medisis hastanesinde Dç.dr.esra Aktepe keskin e randevu aldım bi arkadaşım gitmiş çok memnun kalmış eğer memnun kalırsam ona devam edeceğim 😊 devlet çok zor burda yani ben çok zorlandım
Nil_19 Kdryldz geçenlerde bende gittim o doktora iyi gerçekten samimi geldi. Fakat paket fiyatı biraz pahalı geldi bana
Nil_19 Sirinysr bende Gazi’ye gidiyorum ama Prof. Deniz karçaaltıncabaya. Siz memnun musunuz merih beyden nasıl bir doktor?
Sirinysr Nil_19 doktordan beklentinize göre degişir bence memnuniyet işinde uzman bi doktor üniversite hastanesi olmasıda bi ayrıcalık oldu benim için ilk dogumumda da ona gitmiştim özel muaneyedeki doktorlar kadar ilgillenmeye vakti olmasada ben memnunum merih hanımdan:)
Kdryldz Nil_19 evet paketleri bayağı pahalıymış ama memlekette yapmayı düşünüyoruz şimdilik muayeneye gitmeyi düşünüyorum😊 Doktor sana da mı detaylı ultrasonla kontrolünü yaptı ☺️Sanırım kendi ultrasonu 4 D imiş
Nil_19 Sirinysr ben erkek zannettim🙈 bende memnunum deniz hanımdan sadece çok yoğun kadın mecburen hızlı bir şekilde muayene ediyor. Özel muayenesi olsa kaçırmazdım
Susuem Sirinysr canım iyi günler banada merih hanımı çok övdüler ama gitmek nasip olmadı şimdi gaziye geçmek istesem alırlar mı beni 22 haftalık olacağım bir kaç güne birde mesela doğum riskli benim sezeryan olacağım kendisi mi giriyor sezeryana extra bi ücret ödüyormuyuz bunun için zubeyde hanıma ve medicanaya gidiyorum eğer alirlarsa gazı daha iyi olur zubeyde hanim malum 😔
Mrvaydn18 Kbrarsln merhaba eşim polis olduğu için göreve gidecenk ben de artık 34. Haftadan sonra Zübeyde hanıma gideceğim doğumu da orayı düşünüyorum nasıl acaba bilgilendirirseniz çok memnun olurum 😊
Mehtapp06 Mrvaydn18 hangi ilçede yaşadığınızı bilmiyorum ama lokman hekimde polis eşlerine çok güzel indirim yapıyorlar diye biliyorum. Bi fiyat almanızı öneririm. Yanlış hatırlamıyorsam arkadaş 15 tl veriyordu muayeneye polis eşi
Mrvaydn18 Birhanim ben de aynı şekilde özele gidiyordum bırakmak zorundayım eşim göreve gidecek şimdi yana döne devlet hastanesi arıyorum