zlemceylan likapaa53 benimde 2 Eylül yumurtlama birkaç gün sonra olunca kontrol ettim de evet ya o pahalı maalesef diğerlerine göre
likapaa53 zlemceylan bakalım olmadı gelecek ay birlikte tekrar deneriz kuzum yada sen terfi olursun belki gebelik bölümüne😍
likapaa53 Ftrhn gayet bariz belli oluyor ya hadi inşalllah güzel haberler alalım burada hep birlikte 😍
zlemceylan Ftrhn bilmiyorum ki içimden bir ses yokmuş gibi geliyor ama nasip bakalım belki akşam bir tane daha yaparım 🦋
Ftrhn zlemceylan early Doctor mu neydi canım prodoctorun muadili. Ama senin de var gebelik bence kaç günün var adete
cauuv1 likapaa53 valla ilişkiye bile bu sefer tutar mı diyerekten giriyorum hahhaha nasıl akıldan cıksın cidden 6 eylülde erken test yapcam zaman durdu sanki off.😂
likapaa53 cauuv1 ahahah hep aynı ilişkiye odaklanamıyorum falan o an bile aklımda😄 geçmiyo geçmiyooo zaman inşallah güzel iki çizgiler görürüz 😍
Ftrhn likapaa53 ay inşallah canım bir oğlum var çok şükür ama iki düşük yaşadım iğneye başlicaz kanda belli olursa pıhtılaşma çıktı dua edin inşallah
cauuv1 likapaa53 ayy evet insallah😂😍 senin kacıncı bebiş olcak? Ne zamandır deniyosunuz ve testi ne zaman yapcaksın
zlemceylan likapaa53 bakalım belli olmaz bu işler belki ikimiz belki de sen de olabilirsin yada ikimizde olmayız 😂😂