cauuv1 likapaa53 ayy evet insallah😂😍 senin kacıncı bebiş olcak? Ne zamandır deniyosunuz ve testi ne zaman yapcaksın
likapaa53 cauuv1 2. Gebelik olcak inşallah benim 3,5 yaşında kızım var bat 31 ağustos bu ilk ayımız kızımda ilk sydan olmuştu bakalım bu sefer ne kadar beklicez🫣🥰 Sizin kaçıncı gebelik adet gününüz be zmaan birde ne kadardır bekliyorsunuz🥰
cauuv1 likapaa53 sizinki büyümüş masallah😍ayy sizin bat a az kalmıs . Benimde insallah 2. Gebelik olcak ilk bebegim 14 aylık uslu oldugu icin cesaret ettim😂 ilk bebegimde ilk ayda gebelik olusmustu. Şimdi de bu ay yeni denemelere basladık valla bu aydan ümitliyim insallah bat 8 eylüllll
likapaa53 cauuv1 inşallah 2. Bebeğinizde uslu olur😍 bizim kız biraz zor bir bebekti o yüzden bizde ancak cesaret ettik 🫣 İnşallah 2. Lerde abla/abileri gibi ilkte tutarda bekletmezler bizi🥰
zlemceylan Gamzebz evet maalesef kiii hakkımızda hayırlısı güzelim varsa da birkaç güne belli olmaya başlar herhalde 🥰
Ftrhn likapaa53 ay inşallah canım bir oğlum var çok şükür ama iki düşük yaşadım iğneye başlicaz kanda belli olursa pıhtılaşma çıktı dua edin inşallah
kalorisizpatates zlemceylan selam benim de 2 Eylül arada bazen geliyor kasığa batma göğüs hassasiyeti vardı azaldı belimde ağrı oluyor çok uykum geliyor
zlemceylan Minkkk yaa ama yarım saat sonra gördüm daha gerçi kurumamıştı ama pek inanasım gelmiyor yarın sabah tekrardan bir deneyeceğim 🥰❤️