likapaa53 zlemceylan  Benimde sonradan baktığım böyle idi
zlemceylan likapaa53 ben ilk defa duydum o markayı görmemiştim yani ama senin testine göre de var görünüyor
likapaa53 zlemceylan Eczaneden öyle söylendi canım ama kuruma olurmu bilemedim işte beklemekten başka çare yok🫣
zlemceylan Ebaki yapıyorum da çok fazla efekt yapmıyorum göremediğim için bakmıyorum öyle çünkü giderek artan bir koyulaşma olmuyor
cauuv1 Şu regl dönemini beklemek ne kadar zormuş kardeşim bu ne yaaa çatlıyorum meraktan daha yumurtlama yeni bitti off
zlemceylan cauuv1 evet ya maalesef oldu mu olmadı mı diye ama en önemlisi rahat davranmak akışına bırakmak stres en önemli şey de onu da biz başaramıyoruz maalesef
Kur zlemceylan canım varla yok arası gibi bir iki gün sonra tekrar yap inşallah vardır 😍 bende pek belirti yok bu ay da elendim gibi
likapaa53 zlemceylan Evet onları duymuştum çok kötü diye bakalım en iyi sonuç dediğim gibi direk görmek 🙈 Bide predictor alcam yarın🙈
cauuv1 likapaa53 valla ilişkiye bile bu sefer tutar mı diyerekten giriyorum hahhaha nasıl akıldan cıksın cidden 6 eylülde erken test yapcam zaman durdu sanki off.😂
likapaa53 zlemceylan o en iyisi imiş sanırım biraz da pahalı🙈 Benim bat 31 miş bu arada dün programdan hesaplayınca öğrendim☺️
zlemceylan likapaa53 benimde 2 Eylül yumurtlama birkaç gün sonra olunca kontrol ettim de evet ya o pahalı maalesef diğerlerine göre