tugce_snygt42 Aylin46 35 dk bulmuştu benim hatta doktor bu makinede iyi göremiyorum diye başka makineye geçirip tekrar bakmıştı 5 dk ne 😁😁 normal bakarken bile daha uzun sürüyor 🤭
asyap Aylin46 iyi yapmışsınız radyoloji uzmanları da bakıyor evet ama en iyisi uzmanı perinatologun bakması daha sağlıklı
Aylin46 Retjza ücreti öncesinde ödedik zaten. Durumu diğer hastalar normal kabul edip bizimkide hep bu kadar falan sürdü deyince kafamız karıştı
Retjza Aylin46 Bir daha talep ederlerse ödemeyin diyorum. Medipol takipliydim, detaylıya da orada girmiştim, böyle bir şey hiç duymadım. Normal ultrasonda dahi bu kadar kısa sürmemişti hiç. Hakka giriyorlar resmen ya.
Aylin46 Retjza Cihangir09 Kısa süren arkadaşlarınki de olmuş maalesef. Çok öfkeliyim. Zaten çok beklenilmiş bir gebelik. Bugünü çok önemsemiştim resmen hayal kırıklığı. Artık iki hafta sonraya bulduğum devlette perinotolojiye görüneceğim. Çok fazla para verdik ama boşmuş.
Cihangir09 Aylin46 özel hastane için çok az bir süre 5 dakikada bebeğin elini ayağını görmesi kalp sesini dinlemesi lazım anca oysa detaylida bir sürü şeye bakılıyor hakkınızı arayın bence. En az 20 dk kadar sürmesi lazım
Mervealya1992 Aylin46 en az 30 dk sürer detaylı normel ultrason bike 5 dkdan fazla suruyorparada verdıysen sana haksızlık edılmjs okdr para verıyorsun devlettekı gibi bakıyor
Mery6619 Aylin46 erken doğum riskimden dolayi hem devlette hem özelde detaylı ultrasyona girdim. İkiside en az 30dk sürdü ki normal muayene bile 5dk dan fazladir
Ysmnpmk Aylin46 benimki bı 40 50 dk sürdü bütün damarlarina kan akışlarına organlarına beynine detaylı bakıldı CD ,ultrason fotoğrafı ve kağıt raporlar verdi sizinki nasıl o kadar kısa sürdü anlamadım😕
Alpmom__ Aylin46 kesinlikle 5 dakika nedir . Adı üstünde ayrıntılıııı . En az 30 dakika sürüyor diye biliyorum . Ne kadar ücret aldılar peki sizden ?
Aylin46 Alpmom__ Ayvareceli Ayvareceli Neferut NurZenkin Damlaozzz babyUras_ EceQueen Myrtle Eylullina-geliyo kardelen54 MSP Skck 1bebe1meow Eslam Mervesoku teachervera ikincibaharrr Önden doktorum baktı o zaten 5 dakika sürdü. Aynı sürede radyoloji baktı. 1080 TL ücret aldı. Göbek kordonu rahim ağzı uzınluğu vs. ölçtü mü bilmiyorum bile. Raporda da göremedim sanki tekrar inceleyeceğim birazdan. Biraz tecrübesizlik ve herkesin bu kadar hatta daha az sürmesi bizi yanılttı. Hepinize teşekkür ederim şimdi devlette perinotolojiye randevu alıp iki hafta sonrasını bekliyorum.
Ayvareceli Aylin46 radyoloji anlamaz ki farklı bir alan sonuçta neye bakcağını bikmez adam. Tani 5 dk sürer.
babyUras_ Ayvareceli benimkide radyoloji uzmanıydı ama 30 40 dakika sürdü . Tek tek parmaklarına kadar saymıştı . Doktorla alakalı bi durum herkese aynısını yapmış zaten .
Neferut Aylin46 Ben özele gittim 1,5 saat sürdü. Yakın arkadaşım devlete gitti onun da 50 dakika sürmüş. Nasıl oluyor ki bu?
NurZenkin Aylin46 yarım saat sürdü sırtını dönmediği için doktor iki hafta tekrar randevu yazdı tekrar bakacağız detayliyi bitirmedim ücret almayacağım bu yüzden dedi .Kalbine baktık önce her uvzuna ayrıntılı şekilde baktık.Ozele gitmiştim bende
Damlaozzz Aylin46 Normal muayene bile o kadar kısa sürmüyor bizim detaylı 30-35 dk sürmüştü içiniz rahat değilse başka bir doktora daha gidin derim