EceQueen Aylin46 benim detaylı ultrasonum 40 dk civarı sürdü ama doktor bakıp bakıp bize anlattı her şeyi o yüzden uzun oluyor genelde detaylılar. Ancak anlatmasa dahi kendi 15-20 dk incelemiştir. Devlette dahi 10-15 dk bakıyorlar diye biliyorum:/ detaysız ultrason olmuş sizinki
Aylin46 Alpmom__ Ayvareceli Ayvareceli Neferut NurZenkin Damlaozzz babyUras_ EceQueen Myrtle Eylullina-geliyo kardelen54 MSP Skck 1bebe1meow Eslam Mervesoku teachervera ikincibaharrr Önden doktorum baktı o zaten 5 dakika sürdü. Aynı sürede radyoloji baktı. 1080 TL ücret aldı. Göbek kordonu rahim ağzı uzınluğu vs. ölçtü mü bilmiyorum bile. Raporda da göremedim sanki tekrar inceleyeceğim birazdan. Biraz tecrübesizlik ve herkesin bu kadar hatta daha az sürmesi bizi yanılttı. Hepinize teşekkür ederim şimdi devlette perinotolojiye randevu alıp iki hafta sonrasını bekliyorum.
Myrtle Aylin46 sadece kulak kivrimi kime benziyor diye 5 dk bakmisti doktor. Dilini merak etmistim onu bile 5 dk gosterdi her acidan Tum organlar tek tek gozterildi 1 saati gecmisti benimki 🤔
Eylullina-geliyo 40 45 dakika sürdü bizimde detaylı ultrasonumuz.Yüzünü göstermedi diye bekledi biraz daha hatta görelim diye
kardelen54 Devlette olsa ozelde olsa çok kısa en az 20 dk sürer bebegin bütün iç dış organları sizin rahim agzi uzunluğu hersey tek tek ölçüp inceleniyor ölçülüyor hatta rapor yazıyorlar çok tuhaf yani imkansız 5 dk bunlara bakması benim kendi doktorum detaylidan önce gel ben bi bakayım dedi öyle 4 d ile baktı o bile 5 dk dan fazla sürdü
MSP Aylin46 çok azmış genelde 30-40 dk sürüyor. Her detaya bakılıyor kordondaki kan akışına kadar anne bilgilendiriliyorda. Bilemedim ilk defa duydum 6 dk felan sürdüğünü
1bebe1meow Aylin46 Bende detaylımı özelde oldum 15 20 dk falan sürdü 2 li 3lu taramalarımı da özelde olmuştum ama onlar çok uzun sürmemişti
teachervera Aylin46 İki bebeğimde yarım saat sürdü parmaklarına kadar tek tek bakıldı renkli gördüm. Üçüncü de Urfa dan Diyarbakır a özel klinikti profesöre gittim on dakika bakmadı bebeği asla göstermedi sürekli yok ensesi kalın yok akciğerinde sıvı var sana amniyosentez yapayım deyip durdu halbuki hiçbir şey yokmuş tek derdi amniyosentez. Günlerim zehir oldu onun yüzünden
blackberry118 İlk bebegimde bingoldeydim. Aynı böyle 5 10 dk ile beni kandırmışlar sonradan öğrendim detaylinin böyle bisey olmadığını. Şimdi bartindayim. Yine adam akıllı detaylı yapacak doktor yok. Zonguldakta bartinda perinatolog yok. Özel hastaneler küçük ve yine 5 dk oyalayıp geçerler diye korkuyorum. Keşke devlette olsaydı ozeller güven vermedgi halde 2500 4bin arası fiyat veriyor
user__ezgi Aylin46 hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama bu ucret cok uygun geldi bana detayli ultrason icin sanirim perinatolog olmadigi icin bu kadar uygun ama zaten detayliyi perinatologun bakmasi gerekiyor. benim doktorum 20.haftada kendisi, 22.haftada da perinatolog uzmanina yonlendirecegini soylemisti. ablamda ayni doktora gittigi icin onerdigi doktorun su an icin fiyati 3500-4000 tl bandinda. Izmirde yasiyoruz. bu sure cok az geldi bana da bilemedim isterseniz ozel muayanesi olan bi perinatologla gorusun. ozel bile olsa hastaneler ozel muayane gibi ilgili olmuyor 🤷🏼♀️
Canpamu Aylin46 çok kısa sürmüş ya sizin normal muayene daha uzun sürüyo pzt günü girdim yaklaşık 1 saate yakın sürdü benim
Dunyam28 Kizlar size önerim detaylı ultrasonu radyologlara yaptırmayın bu işin ehli her zaman perinatologtur.
surprizbebe Aylin46 5 dk sürmesi imkansız. İç organlarını dış organlarını uzuvlarını tek tek inceleyip not ediyorlar. En az 25-30 dk sürer
Nuriskolosko Ayy benim de haftaya devlet hastanesinde detaylı ultrasonum var. Özel 5 dk diyorsan, devlet herhalde adımı söyler evet hamilesin tamam çık der 😂😂
Cudana Aylin46 normal değil, bizimki 30-35 dk sürmüştü, raporun yazılmasıyla 45 dk filan olmuştu sanırım. 5 dakikada ne görebilir ki, tek tek organlara bakıyor, yüzüne bakıyor diş tomurcukları damak dudak vs bir sıkıntı olmuş sizde
busra_123-4 Bana öyle yaptılar ya 5 dk sürmedi bile bence. Özele gittim daha iyi bakarlar diye ama yanıldım. Güya iyi bir doktor dediler şöyle böyle eltim de dedi ben ona gitmişim falan. Doktora diyorum detaylı ultrason için geldim ona ben bakmıyorum diyor rapor kağıt falan filan vermiyoruz diyor. Ya dedim ben niye geldim sana madem bakmiyorsun güya özelsin bide. Bebeğin ayaklarına ellerine kalbine dudaklarına falan baktı. Gönderdi beni. Eltime dedim bu ne böyle normalde böyle değil detaylı ,diyor ben devlete de gittim bana öyle baktılar. İmkansız yani bu kadar kısa sürmesi…
merimiri Aylin46 bebek uygun pozisyonlarda olduğu için 25 dakika sürmüştü gayet her şeye bakıp tek tek notlar alıyordu ve gün sonunda raporumuz teslim edildi .