Merve-dmr 100924 ya çok sevindim adınıza maşallah inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza🥰❤️
Mervealya1992 Merve-dmr erken haftalarda doktor goremeybılıyormus oyle demişti doktorum 24 e kadar yaptırabılırsın sen bılırsınfe 22 ideal bence
YaseminTomar Merve-dmr ikizlere hamileyim 23.haftada gitmiştim her şey çok daha net çıkmıştı yüzleri çok güzel ve net çıkmıştı çok güzel fotoğrafları var elimizde 🥰🌺
hzltzcn96 YaseminTomar Bende ikizlere hamileyim 22. Haftamda detayli yaptirdim ama hic yuzlerini goremedik 4 boyutlu da bile hic anlasilmadi. Sizinkiler nasil gözüktü
Merve-dmr Mervealya1992 bazen erken önlem almakta önemli bence şuan çok pişmanım bir önceki hamileliğimde geçe bıraktığım için belki bebeğim kurtula bilirdi erken tedaviyle🥺
Niloyaaaaa Merve-dmr 22. Haftamda yaptırdım canım gittiğim Perinatolog en uygun haftanın o hafta olduğunu söyledi
Mervealya1992 Merve-dmr mesela nasılbır tedavi olcakkş. Detaylıda bakılan seyler bısey cıksada dogumdan snra tedavi başlamıyormu anne karnında napabılceklerki benn oyle bılıyorum
Merve-dmr Mervealya1992 erken doğum riski belli oluyor ve önlem alınıyor serklaj atılıyor ama bende herşey çok geç kalmıştı açılmam ve kesem aşağı indikten sonra serklaj atıldı ama kesem zarar gördü suyum geldi ve doğum yapmak zorunda kaldım bunun gibi 🤷🏼♀️