Merve-dmr Yeniyeniden evet banada çok erken geldi ama doktor istediyse belli bir sebebi vardır illa inşallah güzel geçer 🙏🏻🥰
hzltzcn96 YaseminTomar Bende ikizlere hamileyim 22. Haftamda detayli yaptirdim ama hic yuzlerini goremedik 4 boyutlu da bile hic anlasilmadi. Sizinkiler nasil gözüktü
YaseminTomar hzltzcn96 ben özel kliniğe gitmiştim renkli olarak bakıldı öylelikle yüzlerini görebildik zaten siyah beyazda mümkün değil çok net görebilmek
Merve-dmr Mervealya1992 erken doğum riski belli oluyor ve önlem alınıyor serklaj atılıyor ama bende herşey çok geç kalmıştı açılmam ve kesem aşağı indikten sonra serklaj atıldı ama kesem zarar gördü suyum geldi ve doğum yapmak zorunda kaldım bunun gibi 🤷🏼♀️
hzltzcn96 YaseminTomar bende ozele gittim ikiz diye 4 bin tl verdik. Genel olarak iki boyutlu bakti organlarina. En son 4 boyutlu baktik ama hic gözükmedi bende sasirdim.
babyUras_ Merve-dmr oğlumda doktorum 20-24 arası yaptırabilirsin demişti 22 haftalıkken yaptırdım . Şimdi tekrar hamileyim yine 22 haftalıkken gidicem .
YaseminTomar hzltzcn96 aa çokta para vermişsiniz ama gittiğiniz doktor iyi değilmiş o zaman 🙇🏻♀️ ben gittiğimde bir tanesi yüzünü göstermemişti doktorum yarım saat kadar filan uğraşmıştı yüzünü görüp iyi bir görüntü alabilmek için
Dimple7 Yeniyeniden bana da 19. Haftada ben bi goreyim, sonra detayli ultrason icin randevu alacaksin dedi. 17 haftaligiz su an
Dimple7 Yeniyeniden Yeniyeniden beni de 19. Haftada cagirdi, ben onden bi goreyim sonra detayliya gonderecegim dedi. Onden kendisi bi gormek istedi bilmiyorum ama her sey normal gidiyor bizde, bebek de gunu gunune uyumlu