selencinaar Merve-dmr merhaba bende buna benzer post açmıştım 22.hafta en uygun olanı diyorlar bende 22′de yaptıracağım şuan 17+0′ız
Merve-dmr Mervealya1992 yokusbebek selencinaar Alyask Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ben geçen yıl 22 haftalık erken doğumum olmuştu yaptıramamıştım şimdi daha erken yaptırmak istiyorum bir risk varsa erken görülür diye 20 haftada yaptırsam çok mu erken olur bebeğim 1 hafta önde zaten 21 olmuş olucak 😬 Nazgrr 12betul reyhan_t Pln367 elif475475
reyhan_t Merve-dmr doktor 20-22 arası yaptır dedi. Ben de kaçıncı haftada gitsem kararsızım açıkçası keşke doktor direkt şu haftada gel deseydi
Dimple7 Yeniyeniden bana da 19. Haftada ben bi goreyim, sonra detayli ultrason icin randevu alacaksin dedi. 17 haftaligiz su an
elif475475 Merve-dmr hayır bence 20 de iyi. Bizim doktor bence bayağı geç yazmış 22-24 diye. İnternette hep 18-22 yazmışlar. 20 de yaptırabilirsiniz baya büyümüş olur
Mervealya1992 Merve-dmr erken haftalarda doktor goremeybılıyormus oyle demişti doktorum 24 e kadar yaptırabılırsın sen bılırsınfe 22 ideal bence
Dimple7 Yeniyeniden Yeniyeniden beni de 19. Haftada cagirdi, ben onden bi goreyim sonra detayliya gonderecegim dedi. Onden kendisi bi gormek istedi bilmiyorum ama her sey normal gidiyor bizde, bebek de gunu gunune uyumlu