Elisam05 Ayse0575 çok şükür bulantı azaldı ilk cckts yoktu bunda yaşadım baya sadece migdem.cok yanıyor ve çok açlık hissediyorum ya benim gibi olan varmı acaba ikizdi birini kaybettim
EG9398 Kızlar 11 haftadayım dünden beri karnım küçüldü yumuşadı. Çok korkuyorum. Böyle bi şey yaşayan varmı?
Ebru0123 EG9398 merhaba ben de bir haftadır şişliğim indi gibi ilk zamanlar ödem ve gaz gibi sorunlarım daha fazlaydı bu hafta 11. Haftada azaldı buna yoruyorum benim de aynı
Ayse0575 EG9398 benimde karnım gündüz hiç yok gece şişiyor 😅 gündüz yumuşacık gece sertleşiyor. Karnımdan iğne yapıyorum geriliyor resmen etim. Daha çok küçükler ya bence telaşlanmayın şişkinlik falan oluşmuştur o geçmiştir öyle hissediyorsunuzdur.
Ftrhn Ayse0575 canım tesadüfen denk geldim yazına. Benim de 2 düşüğüm oldu 1 oğlum var pıhtılaşma çıktı. Dün testle hamile olduğumu öğrendim doktoruma yazdım kanda netleştir ve keseyi görelim dedi de çok korkuyorum geç kalmaktan 🥹 siz ne Zaman başladınız iğneye
Ayse0575 Ftrhn öncelikle sağlıkla al kucağına inşallah 🥰 bende testte öğrendim testte öğrendikten 5 gün sonra gittim şehir dışındaydım. Gittiğimde 5. Haftamızdaydık keseyi gördük hemen başladı iğneye. Sizde bi kan verin isterseniz sağlık ocağında ondan sonra gidin doktora😊
Ayse0575 asafaslan01 halsizlik hali benden de hiç geçmedi. Bugün dışarı çıktım biraz canım sürekli yatmak istedi gezemedim doğru düzgün eve geldim hemen
Tazeanneveminikleri asafaslan01 bu tam olarak ben 😂 hamileliğimi anca mide bulantılarımla iştahsızlık mide kazınmalarıyla hatırlayabiliyorum🥹
Ftrhn Ayse0575 testte gününde mi öğrendin canım ? Benim günüme de 7 gün var çok küçük daha keseyi görelim dedi doktor. Teşekkür ederim cevabın için. Ben de yarın kan verip netleştireyim inşallah haftaya da giderim.
Hasret72 Riskli gebelikle yataktayim halen🥺🥺🥺 Dışarıyı özledim, bu yüzden ara ara ağlıyorum hamilelik hormonu herhalde . Bulantı halsizlik le devam
Ayse0575 Hasret72 tv’de ki reklamlara bile ağladığımı biliyorum. Olumsuz düşünmeyin inşallah riskiniz geçer sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza🤲🏻🥹