Tazeanneveminikleri Ayse0575 şikayetler bazı günler azalıyor gibi bazı günler daha da beter gibi 😂 halsizlik, iştahsızlık , mide bulantısı, kusma, sürekli uyku hali ne ararsanız var 😂 sizin nasıl gidiyor ikili taramaya girdiniz mi acaba
Ayse0575 Tazeanneveminikleri bende aynıydım ama bi kaç gündür azaldı şikayetlerim çok şükür sadece ara ara kasık, karın, vajina ağrılarım oluyor minik minik. Bide sık idrara çıkıyorum😅
Tazeanneveminikleri asafaslan01 bu tam olarak ben 😂 hamileliğimi anca mide bulantılarımla iştahsızlık mide kazınmalarıyla hatırlayabiliyorum🥹
Tazeanneveminikleri Ayse0575 bende de aynı durum var. Aslında midem bulanıyor diye pek su içemiyorum ona rağmen sürekli idrar sorunum var. Normalde ilk gebeliğimde benim büyüdükçe baskı yaptığı için oluyor demişti doktor bunda erkenden başladı 🤦🏻♀️🥹
Ayse0575 Tazeanneveminikleri ben bir yudum su içsem pıt tuvaletteyim😅 yarın randevum var sorucam doktora enfeksiyon falan mı var diye
Tazeanneveminikleri Ayse0575 benim vardı geçti aslında ama yine devam ediyor bu durum. Belki içsel olarak geçmemiş olabilir. Doktor da enfeksiyon vardır demişti bana. Tahlil yaptırmak lazım yeniden sanırım 😢