fitmom 35+4 canım
Antalya hamişleri burda mı🥰🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Nagihan07 ben bütün testlerimi Akdeniz şifada yaptırdım diğer yerlere göre daha uygundu fiyatları 4’lü taramayı şeker yüklemesini 4 boyutlu ultrasonu hepsi orda yapıldı ama işte doğum zamanı yaklaşınca malum masraflar artıyor ve bu yüzden bütçe kısıtlanıyor
Nagihan07 hangi hastanede sigorta mı araştırmada mı
Bbbby muayene ücreti bile çok pahalı 🤦🏻♀️ En son 140’dı 😑
visnelibrownie 150 oldu yilbasinda. Valla esim futbolcu aspendos anadolu Hastanesi sponsorumuz istesem orda ucretsiz dogum yapabiliyorum ama doktorlari ve hastaneyi begenmiyorum. Mine hanimi cok seviyorum her gittigimde yanindan mutlu ayriliyorum bide normal dogumcu oyle hemen sezeryana almiyo. O yuzden deger valla napalim hem bebegim icin hem kendim icin 🙃
visnelibrownie Bugün Doğum paketi fiyatı aldım Antalya Memorial dan şuan 2018 fiyatları geçerliymiş 2019 ile ilgili bir zam yansır mı henüz kesin değilmiş, normal 3.250 tl sezaryen 3.650 tl epidural 400 tl süit oda istenirse günlük 750 tl
visnelibrownie eğitim araştırmada
Alarantalya Kepez devlet hastanesi.Mustafa saglam .37+3
Nagihan07 yeni açılan kadın doğum polikliniğinin güzel olduğunu söylüyor herkes ama emin değilim tek korkum yalnız kalmak o doğum anında sancı çekerken yalnız olmak istemiyorum 1 kişi bile alsalar yanıma yeter yalnız kalmaktan çok korkuyorum sadece destek olacak 1 kişi olsun onun dışında allah büyük diyorum ama ilk doğum olduğu için çok korkuyorum umarım devlette olursa doğumum yanıma birini alırlar 😑😣
Bbbby doğumunu mine hanım yaptıracaksa yap orda diğer doktorları beğenip beğenmemen önemli değişik senin doktorun beğendiğin biri sonuçta ve ücretsiz ise hiç düşünme derim mine hanım iyi bir doktor diye biliyorum doğum konusunda
visnelibrownie yok aspendos ucretsiz mine hanim ucretli 😄
Alarantalya manavgattayiz ,37+3,side anadolu hastanesi,sizin?
Alarantalya 23 haftalık
kepez devlet hastanesinde doğum yapan yapacak olan yokmu bilgi alsam
anneoluyormm Olimpos Hastanesi 8+1 ☺️