• GebelikAntalya
  • Antalya hamişleri burda mı🥰🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

fitmom merhaba canım iyi bir doktor ama sezeryan destekli bir doktormuş malesefki herkesten bunu duyuyorum ama burdan bi arkadaşla konuştum sezeryan destekliyormuşsunuz demiş oda biraz bozulmuş sezeryan derken normal doğum yaptırmış 🤭
    Cns_mry diğerlerine sormadım açıkcası fiyatı nedir bilmiyorum ama memorialde sezeryan 3000 mil normal ne kadar bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Bakalım
      Minnakmucizemcok memnunum 2.gebeligim gene ayni hastaneye ve doktoruma gidiyorum mehmet taner kilic aralikta almistim ama arttimi bilmiyorum sorucam insallah
      38+5 medstar topcular nilsem eraslan gidiyorum
      Hanımla içinizde kontrole özele gidipte devlette doğum yapmayı düşünen varmı ?
      Biz de 22. haftadayız 3.gebeliğim olduğundan basta özele gittim giden paralara acıdım devlete başladım geçen ay eğitim araştırmada burcu aykan yüksel hanımı buldum çok memnunum ilgili sorar çözüm bulur bir sıkıntıda testleride ücretsiz yaptırdım normal doğum istediğim icin orda düşünüyorum gebe okulu da var hastanenin
        Tufinbariss ya daha önce devlet hastanesinde çalışıyormuş normal doğumcu demişti benim bir arkadaşım o yüzden ona başlamıştım zaten normal doğumu yaptıran ebeler diyo herkes doktor pek bişey yapmıyormuş inşallah iyidir ya
          Nagihan07 ben sigorta da birkaç doktora gittim en başlarda bayandı ve çok ilgisiz alakasız ayrıca ters davrandılar o yüzden özele başladım ama şuna çok tereddütteyim açıkcası hem maddi hem manevi yönden ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️😑
            visnelibrownie malesef işte bu gibi doktor ve hastane çalışanların yüzünden devlete karşı hep önyargılı oluyoruz haklı olarak evet devlette bir doktora 50 hasta düşerken özelde daha az mutlaka zaman ve ilgi farkli olur ama bütçeyi özelin testleri muayene ücretleri çok zorluyor
              fitmom yok kuzum sezeryan destekliymiş bende normal diye gitmiştim hastanenin 30 senelik ebeleri diyo ama ebeler çok iyimiş hastanenin dediğin gibi asıl iş onlarda bitiyor