mahirsmom Akkya-bsra Burdurlu değilimm Rukiye Kalyoncu’ya gidiyorum merkezdeyim siz hangi doktora gidiyorsunuz
Akkya-bsra mahirsmom Bende Rukiye hanıma gidiyorum bende burdurlu değilim eşimin tayininden dolayi geçen sene geldik. Doğumunuza ne kadar var ?
mahirsmom Burcuuu45 merhaba geçmiş mesajlarınıza baktım da devlet hastanesinde doğum yaptım memnunum demişsiniz hangi hastanede ve hangi doktordu acaba Burdur muydu yine
Burcuuu45 mahirsmom merhabalar evet burdur devlet hastanesinde dogum yaptim ve yine dogumdan cikmis bir sekildeyim 😅 doktorum rukiye hanim ve çok Çok memnunum kendisinden
Goncakoc esdemiralay annemlerde Akdeniz şifanın orada oturuyor orası yine iyi siz daha ilerdesiniz galiba 😊
2baby1mom_ Ecemmm07 şehir Hastanesinde doğum yapan bikac arkadaşım varemnun kalmamışlar ben de kararsizim
Busraa53 Emel_34 aynen öyle nasip kısmet çok zor bu devirde arkadaşlık dostluk insanlar o kadar kötü olmuş ki
2baby1mom_ Ecemmm07 sen benden önce doğum yapacaksın şehir hastanesini tercih edersen tecrübelerini bana da aktarabilir misin 😊 bı de normal mi düşünüyorsun sezeryan mı