• Öneri
  • Aynı Şehirdekiler Tanışalım 🤝

dztrk maalesef isterdim hakkında güzel yorum yapmak ama mümkün değil 😅
Şu an Meryem kumbaşlıya gidiyorum ve aşırı sevdim kendisini çok nazik ilgili bir doktor ilk randevumda sırf ultrasonla 15 dakika ilgilendi her şeyi detayına kadar anlattı ve asla bölmedi lafımı gönül rahatlığıyla önerebilirim ☺️

Nev95 Doğrudur yavrum herkes memnun kalıcak diye bir şey yok sana yapılan hiçte hoş bir şey değil.. ama sevindim başka doktor bulup memnun kalmana 🥰 kaçıncı haftadasın ve gittiğin doktor yine Medar da mı?

Htccndn 28 hafta ya kadar 2 hafta geriden geliyordu 30 haftalık olması gerekirken oyle diyordu doktor son gidişim de haftasıyla uyumlu çıktı birşey olmaz inşaAllah Allah’ın izniyle canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşaAllah 🌸

2baby1mom_ hateme gidyorum nerde yapıcam bende bilmiyorum özel biraz pahalı şehir hastanesi de yapmayı da düşünyorum kafam cok karışık 33+5

Henüz hamile değilim ama Antalya 🤲🏻

68pembemavi01 normalde benimkide hep normal gidiyordu dünkü kontrolde doktor öyle diyince biraz tedirgin oldum 😒 sizler böyle diyince biraz rahatlıyorum vallaha açıkcası Allah hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰