• Öneri
  • Aynı Şehirdekiler Tanışalım 🤝

2baby1mom_ hateme gidyorum nerde yapıcam bende bilmiyorum özel biraz pahalı şehir hastanesi de yapmayı da düşünyorum kafam cok karışık 33+5

Henüz hamile değilim ama Antalya 🤲🏻

68pembemavi01 normalde benimkide hep normal gidiyordu dünkü kontrolde doktor öyle diyince biraz tedirgin oldum 😒 sizler böyle diyince biraz rahatlıyorum vallaha açıkcası Allah hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰

Akkya-bsra Burdurlu değilimm Rukiye Kalyoncu’ya gidiyorum merkezdeyim siz hangi doktora gidiyorsunuz

Burcuuu45 merhaba geçmiş mesajlarınıza baktım da devlet hastanesinde doğum yaptım memnunum demişsiniz hangi hastanede ve hangi doktordu acaba Burdur muydu yine

mahirsmom merhabalar evet burdur devlet hastanesinde dogum yaptim ve yine dogumdan cikmis bir sekildeyim 😅 doktorum rukiye hanim ve çok Çok memnunum kendisinden

Ecemmm07 şehir Hastanesinde doğum yapan bikac arkadaşım varemnun kalmamışlar ben de kararsizim

Afyonkarahisar🌺

Emel_34 aynen öyle nasip kısmet çok zor bu devirde arkadaşlık dostluk insanlar o kadar kötü olmuş ki

Goncakoc Birazcık daha ilerisindeyiz Akdeniz şifanın ama aşırı uzak değil bize de 🤗