Bbuusra hangi hastane takiplisinz
Aynı Şehirdekiler Tanışalım 🤝
yavrucakannesi Benim karışık hem devlet hem özele gidiyorum ama bir sonraki kontrol için Lokman Hekim Sincan’dan bir doktora gidicem eğer içime sinerse paket alıcam. Bir tanesine gittim ama içime sinmedi. Siz hangisi ve kaç haftalıksınız ?
Htccndn siz belediyeevleri miydi
Yenibiranne1 evet ☺️
Bbuusra bende hem özel hemde Hacettepe üniversitesi Hastanesi’nde takipliyim. 16+5 günlük şuan siz 😊
Balanne1 merkez mahallesindyim ben ciğerci Bahattinin sokağındayiz ama Akdeniz mahallesini bilmiyorum canım✨🌸
Htccndn aa evet yakınız buraları çok bilmesem de 😂
@Sehertass solinin ordayım ben canım 🤗 biraz mesafe var
Tugbasarii neresiii bende Ümraniye
Ayten_42 seydisehir
mahirsmom ben hep kız hissettim çok limon ve ekşi elma yedim, eşim hep erkek hissetti ve (erkek) 😂
mahirsmom birde pilatese gidiyor musun? Eğer gitmiyorsan kesinlikle başlamalısın, çok faydasını görürsün ben biraz geç kaldım 30 haftalikta başladım şuan ağrılarım azaldı ve kendimi daha iyi hissediyorum tabi doktorun da onayi ile
Akkya-bsra benim de mi tersi çıkacak bakalım 😄
Akkya-bsra gitmiyorum çünkü benim hep lekelenme ile yatarak geçti daha yeni yeni toparlıyorum ayaklanıyorum doktora sorarım bakalım
mahirsmom yaaa siz iyi olun da gerisi hallolur 😊
Akkya-bsra aynen öyle şu an sadece bebeğim iyi olsun diye dua ediyorum 😊 inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız miniğinizi
yavrucakannesi Sizin taraflarda bir hastane mi? Hacettepeye hiç gitmedim. Şehir hastanesine gidiyorum. Bizim şu anda 14+ 5
Yenibiranne1 sağlık ocağına yakınmısın 🥰