• Öneri
  • Aynı Şehirdekiler Tanışalım 🤝

mahirsmom Biz cinsiyeti Rukiye Hanımdan öğrenmedik Mayıs ayında izine cikmistik. Ben bir süre annemlerde kaldım çok bulantılarım oluyordu. Eşim olmadan da öğrenmek istemedik beraber öğrenmek için,24 Haziran da eşimle birlikte Detaylı ultrasonda öğrendik Isparta özel Yaşam Hastanesi’nde

Akkya-bsra en başından beri erkek hissediyorum hatta kız olacağına hiç ihtimal veremiyorum😅 tabii ikisine de çok sevinirim ama içime doğan hep erkekti sizin cinsiyet ne

yavrucakannesi Benim karışık hem devlet hem özele gidiyorum ama bir sonraki kontrol için Lokman Hekim Sincan’dan bir doktora gidicem eğer içime sinerse paket alıcam. Bir tanesine gittim ama içime sinmedi. Siz hangisi ve kaç haftalıksınız ?

Bbuusra bende hem özel hemde Hacettepe üniversitesi Hastanesi’nde takipliyim. 16+5 günlük şuan siz 😊

Balanne1 merkez mahallesindyim ben ciğerci Bahattinin sokağındayiz ama Akdeniz mahallesini bilmiyorum canım✨🌸

mahirsmom ben hep kız hissettim çok limon ve ekşi elma yedim, eşim hep erkek hissetti ve (erkek) 😂

mahirsmom birde pilatese gidiyor musun? Eğer gitmiyorsan kesinlikle başlamalısın, çok faydasını görürsün ben biraz geç kaldım 30 haftalikta başladım şuan ağrılarım azaldı ve kendimi daha iyi hissediyorum tabi doktorun da onayi ile

Akkya-bsra gitmiyorum çünkü benim hep lekelenme ile yatarak geçti daha yeni yeni toparlıyorum ayaklanıyorum doktora sorarım bakalım