Mery6619 prensesim1_ korkmayın haftanız çok iyi yaşam sınırını geçmiş. Tedbir amaçlı ciğer geliştirici de yapılmıştır. Benim kızım da 33+6da doğdu 3gün kaldı kuvezde şimdi 5yasinda 4doz ciğer geliştirici yapılmıştı onun çok faydası oldu
prensesim1_ Mery6619 evet banada 1 hafta önce yaptılar geliştiriciyi ama içimdeki korkuyu durduramıyorum ağlamaktan çocuğuda strese sokuyorum ama elimde değil😞
fatimafat prensesim1_ rabbim sağ salimmve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok amin 🤲🤲🤲
Mery6619 prensesim1_ haklısınız bi belirsizlik oluyor insanda bende çok ağlamıştım. Dua edin bol bol. Sagsaglim kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim
Aycicegi_ prensesim1_ Allah size de bebeğinize de sağlık versin. Bende 34 sezeryan oldum küvöze girmedi kızım şuna 4 yaşında. 4 kere ciğer geliştirici iğne olmuştum.
Rabiagzlcn prensesim1_ neden sezeryan normal dogumu beklesenız bebekte bır sıkıntı yoksa belkı ılerleyen haftalarıda gorebılırsınız be n 34+3 de normal dogum yaptım 9 gun kuvezde kaldı
prensesim1_ Rabiagzlcn açılmam varmış ama 2 cö şuan benek şuan kanalda bu gece de beklyoruz denicek normali ama bu sancılara bebek yorgun düşermiş bunuda istemeyiz dedi doktor eğer açılmam ilerlemiş ve bebek hareketlerinde sıkıntı olmazsa denicez normali🥺🥹
Iremsss Benim kızım da 33+0da doğdu sezeryanla, bir de ben ciğer geliştiriciyi doğumdan 1 saat önce olmuştum etki etmedi. Çok hızlı toparlıyorlar maksimum 1 hafta-10güne çıkar küvezden. Moralinizi yüksek tutun dualarım sizinle 🙏🏻
aasl prensesim1_ Allahın izniyle bir şey olmaz. Ben 32+1 haftalık doğum yaptım. 1 ay yoğun bakımda kaldı bebegim. Hem haftası da iyi, ciğer geliştirici de olmuşsun hayırlısıyla bir şey olmaz. Dualarım seninle ve bebisinle 🤍