prensesim1_ Kızlar merhaba ben serklajlıydım 3 gün önce doğumu durdurmaya çalıştılar ama anca 3 gün durdu miniğim şuan 33 haftalığız bebek kanala inmiş mecbur sezeryan yapılcak bebek yorulmasın diye dua edin lütfen Allahım sağlıkla gelsn çok korkuyorum bu haftada doğuran varmı kaç hafta küvezde kaldı bebekleriniz
Mery6619 prensesim1_ korkmayın haftanız çok iyi yaşam sınırını geçmiş. Tedbir amaçlı ciğer geliştirici de yapılmıştır. Benim kızım da 33+6da doğdu 3gün kaldı kuvezde şimdi 5yasinda 4doz ciğer geliştirici yapılmıştı onun çok faydası oldu
fatimafat prensesim1_ rabbim sağ salimmve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok amin 🤲🤲🤲
Aycicegi_ prensesim1_ Allah size de bebeğinize de sağlık versin. Bende 34 sezeryan oldum küvöze girmedi kızım şuna 4 yaşında. 4 kere ciğer geliştirici iğne olmuştum.
Rabiagzlcn prensesim1_ neden sezeryan normal dogumu beklesenız bebekte bır sıkıntı yoksa belkı ılerleyen haftalarıda gorebılırsınız be n 34+3 de normal dogum yaptım 9 gun kuvezde kaldı
prensesim1_ Mery6619 evet banada 1 hafta önce yaptılar geliştiriciyi ama içimdeki korkuyu durduramıyorum ağlamaktan çocuğuda strese sokuyorum ama elimde değil😞
Mery6619 prensesim1_ haklısınız bi belirsizlik oluyor insanda bende çok ağlamıştım. Dua edin bol bol. Sagsaglim kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim
prensesim1_ Rabiagzlcn açılmam varmış ama 2 cö şuan benek şuan kanalda bu gece de beklyoruz denicek normali ama bu sancılara bebek yorgun düşermiş bunuda istemeyiz dedi doktor eğer açılmam ilerlemiş ve bebek hareketlerinde sıkıntı olmazsa denicez normali🥺🥹
Iremsss Benim kızım da 33+0da doğdu sezeryanla, bir de ben ciğer geliştiriciyi doğumdan 1 saat önce olmuştum etki etmedi. Çok hızlı toparlıyorlar maksimum 1 hafta-10güne çıkar küvezden. Moralinizi yüksek tutun dualarım sizinle 🙏🏻
aasl prensesim1_ Allahın izniyle bir şey olmaz. Ben 32+1 haftalık doğum yaptım. 1 ay yoğun bakımda kaldı bebegim. Hem haftası da iyi, ciğer geliştirici de olmuşsun hayırlısıyla bir şey olmaz. Dualarım seninle ve bebisinle 🤍