13.01.19 sabahı saat 05:00te sabaha karşı yine idrara sıkıştım sanıp tuvalet için uyandım. Kasıklarımda regl ağrısına benzer bi ağrı vardı ve içime doğdu bugün yarın doğuracağım. Ağrılar düzensiz olarak geliyordu. Biz eşimle arkadaşlarımıza söz vermiştik sabah kahvaltıya gittik, ardından dışarda dolaştık derken eşim dedi nst çektirelim bi. Tamam dedim. Nst de birkaç sancım çıkıyordu fakat hiç açılmam yoktu. Akşam eve geldik uyuduk derken Benim sancılar artk dayanılmaz ve düzenli bir hal aldı. 10dk 8dk da bir geliyordu iyice şiddetlenmişti.Ertesi Gece yani 14.01.19da saat 3te hastaneye tekrar gittik ebe sancım ile açılmalarıma baktı dediki sen sabaha doğurursun ama daha açılman Yok sadece sancıların çok kuvvetli. Tamam ben evde bekleyeyim o zaman açılmayı dedim.Sabah 7de tekrar gelmek suretiyle evinize gittik. Evde eşim uzandı dinlendi ama ben uyumayı bırak oturamadım bile öyle şiddetli sancılar geliyor her sancıda uykusuzluk ve yorgunluğun da etkisiyle ben inliyor ağlıyordum..sabah7 de hastaneye geldiğimizde ebe tekrar kontrol etti sancılarım artk 1-2dkda bir nefes aldırmayacak şekilde geliyordu. Normal doğumu çok istiyordum fakat o sırada ebe doktora bebekte bir terslik olabileceğini söyledi muayene sonrası,doktorumun da onayıyla suyumu patlattılar veeeeee nazlı kızımız Suyuna kakasını yapmıştı yemyeşil bir su aktı dışarı. Beni apar topar sezeryana aldılar. Çok şükür ki bebek kaka yememişti. Hayatımın en unutulmaz günlerinden biri 14.01.19 saat 08:30..25 saat boyunca sancı çekip sezeryana alınmak çok koydu lakin Şu an yanımda mini minnacık bir melek yatıyor ona baktıkça her bir sorun önemsiz kalıyor.Allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah çok güzel bir duyguymuş..
    Nostalgiaplatz maşallah 🧿 darısı bize çok duygulandım ben de 38+4 ün ve benim de bugün sabah 5:30 san beri adet sancısına benzer bir ağrım arada bi 5 dk yoklayıp gidiyor. Sanki adet olacakmışım da rahim kasılıyormuş gibi belden vuruyor. Çok sevindim sizin için Allah’ım çok güzel günlerini göstersin bebeğinin size hayırlı bir evlat olsun inşallah, sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah🙏