Nergizos Gmzcngz tüp Bebek durumu aradım oksapar ve progestan hap verdi canım. Sen iletişim kurdun mu drunla
meryemsultan54 Elif5361 kalp atışını ne zaman duydunuz ben 6+2 yim perşembe günü çağırdı doktor inşallah o zaman duyarım 🥹
gizemyyyy Burcukmsk ben de tebrik ederim çok 🌸 umarım hepimizin süreci çok yolunda gider. İlk haftalar insan hep telaşlı hissediyor gönlümüze göre olsun her şey inşallah
Burcukmsk gizemyyyy inşallah canım. Ben progestan kullanıyorum kahverengi lekelenmelerim oluyor diye doktor başlamıştı. Daha öncede düşüğüm olmuştu. Yarın doktor kontrolüm var inşallah güzel sonuçlanır benimde hepimizinde🥰
Cns123 Nergizos evet cnm gittik çok şükür gözüktü kese haftaya kal atışı için çağırdı. Karın ağrılarımi söyledim. Olabileceğini söyledi yani sorun yokmuş
Dryfrmzz25 Mutlluu 6+0 haftalık olduk 5+3 de kese gördük cuma günü inşallah bebeği ve kalp atışını duyarız dedi doktorum 🥰 aşırı halsizim sık sık lavaboya gidiyorum başka net belirti yok
busraanneoluyor Mutlluu merhabalar 9 hafta olduk bugün halsizlik aziik bulanti kör topal çok şükür gidiyoruz ,♥️♥️♥️🤣🤣😁😁
Anonimanonim aysell56 geçen hafta ilk gittiğimde çok minik kese gördük vajinal yapmadı Bugün gittiğimde karından ultrasondan kesenin büyüklüğü gözüktü Vajinal ultrasonla yolk sac göründü
Selocan12 Kızlar ben 3 haftalıkken 4154 beta ile öğrendim bakıyorum herkes baya az betayla öğreniyor acaba benimki beden öyle yüksek
Anonimanonim Nergizos keseyi geçen hafta görmüştük bu hafta yolk sac ama bebik görmedik istersen haftaya gel istersen sonraki hafta dedi
Bezelyee Anonimanonim evet arada bel kasık yanlar ağrıyor hatta nadiren adet ağrısı gibi ağrı olabiliyor kısa süreli ama azaldı