Summ1 Burcumm54 6+5 benim de dün lekelenmem oldu hala devam ediyor doktora gittim yerleşme kanaması olabilir dedi ve progestan yazdı 1 hafta dikkat etmemi söyledi
Cns123 Nergizos evet cnm gittik çok şükür gözüktü kese haftaya kal atışı için çağırdı. Karın ağrılarımi söyledim. Olabileceğini söyledi yani sorun yokmuş
Nergizos Cns123 çok şükür canim masaallah. Benim ağrılarım bugün yok gibi. Yarın 5+0 im belki benim de görünür dra gidicem
Zhra42 Mutlluu Bende 6+5 pek iyi değilim kalp çarpıntısı var ve grip nane limon içebilir miyim kimse de birsey yazmıyor
Ebrarckdr Zhra42 Nane limon bilmiyorum ama doktorum bana ıhlamur iç demişti bende grip olmuştum maalesef bol bol su iç sık sık duş al bu şekilde uyguladım bende
Af1723- Mutlluu 11+5 selam mide bulantısı ve ağrım olmazsa iyiyiz🥹2hafta sonra gidicez doktora bakalım kendisini göstericekmi 😍🥰
yadeee Kızlar bugün unuttum hamile olduğumu üst rafa uzandım. Bir ağrı saplandı ki karnıma sormayın çok korktum hemen WC ye gittim bir şey yok şükür uzanınca geçti. Ama şimdi ara ara bıçak saplanması gibi hafif oluyor bebeğime bir şey olmamıştır dimi 🥹🥹
Asfur yadeee birden ayağa kalkıncada saplanıyor o sancı endişe etme kanama olmadığı sürece sorun yok inşallah
PelinMns yadeee korkma bacım rahmin sonradan hareket ettgii icin agrın cok normal ama cok dikkat et hareketlerine Allah korusun
minisinannesiiiii Biz de 7+3 olduk sat ima göre değil haftamız iki doktora gittim ikiside farklı günler söyledi, kesem haftama göre küçükmüş 7+1 de 10.50 mm çıktı doktorum biraz olumsuz konuştu bizde moraller bozuk
yadeee minisinannesiiiii inşallah toparlar moralinizi yüksek tutmaya çalışın ❤️ rabbim nasip ederse toparlanacak inşallah
Selocan12 Asfur bilmiyorum ki daha gitmedim bulantıda çok var iki haftadır sabah akşam midem bulanıyor