Nergizos Bsrackla bakmıyorlar canım burda. İllaki kadın doğumda randevu almam lazım..onda da 15gun sonrasına randevu var
Elif1995- Nergizos evet hiçbişey demedi çok gıcık bir doktordu zaten ağzından kelp erenle laf alınıyor tekrar gitmeyeceğim ona sadece kan tahlili istedi tekrar
Anonimanonim aysell56 geçen hafta ilk gittiğimde çok minik kese gördük vajinal yapmadı Bugün gittiğimde karından ultrasondan kesenin büyüklüğü gözüktü Vajinal ultrasonla yolk sac göründü
Anonimanonim Nergizos keseyi geçen hafta görmüştük bu hafta yolk sac ama bebik görmedik istersen haftaya gel istersen sonraki hafta dedi
Bezelyee Mutlluu herkesin döllenme zamanına göre değişiyor doğal olarak o yüzden haftalar günler aynı yakın olsa da sonuçların farklı çıkması normaldir diye düşünüyorum🥰 siz ne zaman baktıracaksınız hcg
Bezelyee Hasret18ayaz benimde iki gün aralıkla yaptığım test böyle biri silik biri daha koyu çıktı bence vardır inşallah hcg baktırdınız mı
Hasret18ayaz Bezelyee evet HCG baktırdım testlerin arasında bir gün var dün 26 çıkmıştı HCG yarın tekrar vericem
Bezelyee Hasret18ayaz ben de işk baktığımda 75 çıktı birkaç gün 6 gün kadar bekledim yarın tekrar vereceğim bakalım hepimiz için hayırlısıyla inşallah sağlıkla rahatlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah🤲🏻
Bezelyee Mutlluu vermişsiniz pardon okudum halbuki aklımdan çıkmış yazarken☺️ danıştığınız bir doktor var mı benim konuştuğum 1000 hcg den sonra görüyoruz dedi