Pembelikiz Bir_tirtilannesii aşermeyi bırak her zaman severek yediğim şeyleri bile yemek istemiyorum:((((
Bir_tirtilannesii Pembelikiz aaa neden öyle aşkım ilk haftalardamisin mide bulantın vs mi o yüzden mi 🥲
Ebbruc Bir_tirtilannesii ayy sorma bende bugün metroya gitmiştim yeşil limonu mandalina sandım, ağlayacaktım 🥲
Neslihankadir Enfal_06 oo gördüğünüz tam da mandalinadir çünkü ben 2 gün önce anpa grosstan aldim çok eksi ve sertti
kedidirokedi Bir_tirtilannesii aslında ağustos ayında yeşil ekşi ekşi oluyor bulmanız zor değil 😊 benimde canım çekti sanırım 😊😋
Bir_tirtilannesii kedidirokedi tamda istediğim yeşil ve ekşi olması 🤤🤤🤤 ayy hakkınızı helal edin valla herkesin canını çektirdim 🙈
Rosemihra Bir_tirtilannesii bulamıyorum ki bi internet sitesinde gördüm ama eşim gelsin söylücem :( gamzeli gamzesiz farketmiyo artık kuzu çok kötü midem 😁
Ebbruc Bir_tirtilannesii ay yok altında yazıyodu lime diye 🥲 bugün arayıp bulmam lazım ama fena canım istedi
Bir_tirtilannesii 01180322 amaa yaa yazdım başlıkta 🙈🙈🙈 hakkınızı helal edin valla pişman oldum yazdığıma🥲🥲🥲
01180322 Bir_tirtilannesii ayağa yok etsfla 7 aylikta bı minigim var, hısım cikiyo zaten uyutur uyutmaz bayildm bnde
Bir_tirtilannesii Aslihn07 yemedin mi afiyetle 😂😂 Kıbrıs’tan gelene kadar ben bebemi doğururum😂 eşim bugün marketlere bakacakti umarım bulur 😂
zmz5857 Hepimiz yeşil ekşi mandalina istiyoruz😂😂üf bu hamilelik tuhaf bir ruh hali inşallah bulup yersiniz ❤️
Sekerkutusu Bir_tirtilannesii dün bende hayal ettim onu. İncecik turuncu kabuklu olanından bide tatlı olanından. Nasıl ağzım sulandı anlatamam 🥹 yoktur diye düşünüyorum. Şimdilik köy ziyaretinde oluğumuz için diyemedim de bulamaz bende üzülürüm sonra.
SareZeyno @“Bir_tirtilannesii”#bulmustur inşallah ben çok küçük bir yerde yaşıyorum burda bile bulunduysa büyük şehirde kesin vardır şimdiden bebise de size de afiyet olsun