fatmakyn Bir_tirtilannesii cnm merhaba konuyla alakalı değil ama Sakarya nasıl üniversite okuyacak kızımız var bilgi verebilir misin oraya dair
Meltemm21 Bir_tirtilannesii bende 1-2 ay önce televizyonda izlerken gördüm eşim Bahçeşehir’de bulmuştu oralara yakınsanız bakabilirsiniz
Alya3 Rosemihra şuan 17 haftalık hamileyim hamileligimi öğrendiğimden veri ayva istiyorum her yeri aradık ama yok unutmuş gibiydim şuan yine düştü aklıma
Rosemihra Alya3 ah canım benim yüzümden mi :( helal et hakkını . Ben de öyleyim ayva da ayva diyip duruyorum . İnternet sitesinde gördüm 1 kilosu 300 tl yazıyor . Eşim gelsin söylicem . Eğer iyi gelirse sana da bilgi veririm
01180322 Bir_tirtilannesii ayağa yok etsfla 7 aylikta bı minigim var, hısım cikiyo zaten uyutur uyutmaz bayildm bnde
Ebbruc Bir_tirtilannesii ay yok altında yazıyodu lime diye 🥲 bugün arayıp bulmam lazım ama fena canım istedi
Momellaa Bir_tirtilannesii bizim bahçeye bakıyım varsa göndereyim sana Mersinde yaşıyorum burada sokakta bile mandalina ağacı var
Rosemihra Bir_tirtilannesii bulamıyorum ki bi internet sitesinde gördüm ama eşim gelsin söylücem :( gamzeli gamzesiz farketmiyo artık kuzu çok kötü midem 😁