32 haftalık olanlar
Maviss718 uzanıp kalkınca bel ağrısı ama gün içinde bebeğin kasilmalari ve ayak ağrısı çok cekiyorjm 32+5 haftaligiz
Benim migde yanmam cogaldı ve kasık ağrılarım dayanılacak gibi değil bazen
O zaman normal kızlar hepimiz yaşıyorsak bi nevide olsa içim rahatladı Allah yardımcımız olsun🥰🙏
Birde kızlar şey soracağım size
Bebeği doğum pozisyonunda olan var mı? Benim bebiş 30. Hafta kontrole gittiğimde doktor doğum pozisyonuna geçmiş dedi ama hiç erken doğum riski var mı falan sormak aklıma gelmedi, doktorda bişey demedi. Bilen var mı??
Ravziss benim bebek baş aşağı ve olması gerekenden asagidaydi en son gittiğimde ve erken doğum riskim vardi hala kontrole gitmedim
Bendiyebiri_ benimde aşağıda mide kısmım boş hatta çocuk çok aşağıda o yüzden insan korkuyor benimde erken doğum riskim var sağsalim alırız inşallah bebişlerimizi
Maviss718 inşallah canım bide uzan koltuğa yada yere ayağının altına bişey yok bu şekil devam edersen yukarıya çıkabilir olması gerektiği yere donebilir
Bel ağrısı kaşık ağrısı mide yanması zor uyuma bazen kramplar kaşıntılar her şey var 😂 gerçekten sona yaklaştığımızı hissettiriyor ama hepsi normal. Dinlenince geçmesi gerekiyor
Bendiyebiri_ benimde öyle oldu 2 gün hastanede yattım canım kasikmadan dolayı rahim de açıklık çıkt şuan progestana başladık bence doktoruna görün bi
Sakineoncu benim rahimde açıklık falan yok bebeğim doğum pozisyonunu almış olması gerektiği yerden daha aşağıda olduğu için aşırı kasiliyodum ilaç falan kullandım bol bol dinleniyorum hala erken doğum riskim vardi eğer normale dönmezse diye daha kontrole gitmedim
Bısey sorcam bnmde sabahtan beri bı akıntı fazlalıgım var ve hapsurdukca daha da cok gelıyor bu iç çamasırım ıslanıyor 32+2 gunluguz asagıya da sancı gıbı bısey giriyor baskı hıssı yürürken zorlanma kontrolum yarın napıcam bekleyıp yarına kadar takıp etsem mı
Maviss718 bende 32+3 anca ev işleri yaptığımda oluyor ağrı… Konu dışında bişey sormak istiyorum… Biraz önce muayene oldum bebeğimin kilosu 1873 gr boy 42…dr normal dedi ama 2 hafta önce 1750ydi sanki az aldı öyle geldi bana ve yemeklerde herhangi bir değişiklik yapmadım 🫤kusura bakmayın endişelendiğim için sizleri de soruyorum..
Bendiyebiri_ yatak istihratı doktorum söyledi zaten ilk zamanlar düşük tehlikem vardı sürekli yatarak geçiriyiroum hamileliğimi ne zormuş yaa 😌 Kızçeme bişey olacak diye ödüm kopuyor sağsalim alalım hepimiz inşallah 🥰