_ozlmm Maviss718 32+6 benim de genelde temizlik yapınca veya ayakta kalınca oluyor belimin bir tarafına bıçak saplanır gibi bi ağrı geliyor sonra geçiyor normal diye hiç sormadım çünkü benim hamile olmadan önce de oluyordu hamilelikle alakası pek yoktur diye düşündüm 😂
Bendiyebiri_ Maviss718 uzanıp kalkınca bel ağrısı ama gün içinde bebeğin kasilmalari ve ayak ağrısı çok cekiyorjm 32+5 haftaligiz
Ravziss Maviss718 bizde 32+1’iz☺️ benimde aşırı ayak ağrısı ve akşamları vajinamda ağrı ve baskı oluyor. Artık etrafta penguen gibi yürüyorum 🐧🤭
Arnisa98 Maviss718 bende 32+3 anca ev işleri yaptığımda oluyor ağrı… Konu dışında bişey sormak istiyorum… Biraz önce muayene oldum bebeğimin kilosu 1873 gr boy 42…dr normal dedi ama 2 hafta önce 1750ydi sanki az aldı öyle geldi bana ve yemeklerde herhangi bir değişiklik yapmadım 🫤kusura bakmayın endişelendiğim için sizleri de soruyorum..
Busra3590 Dün bende alışverişe çıktım sanırım yürüdüğüm için belime vurdu uzanıp dinlenince geçti kasık ağrımda oluyor bebek büyüdüğü için normal tabi ayak bacak kasılmalarım müthiş derece arttı😒
Maviss718 Busra3590 magnezyum kullanmıyormusun canım benim kasılmam yok ama bel ağrım başkadı bugün korktum biraz
Maviss718 _ozlmm Evet canım benimde hamilelikten öncede oluyorduda işte hamileyken ilk gebeliğim insan ufacık şeyde korkuyor 😌
Sakineoncu Bendiyebiri_ benimde öyle oldu 2 gün hastanede yattım canım kasikmadan dolayı rahim de açıklık çıkt şuan progestana başladık bence doktoruna görün bi
Maviss718 O zaman normal kızlar hepimiz yaşıyorsak bi nevide olsa içim rahatladı Allah yardımcımız olsun🥰🙏
Ravziss Birde kızlar şey soracağım size Bebeği doğum pozisyonunda olan var mı? Benim bebiş 30. Hafta kontrole gittiğimde doktor doğum pozisyonuna geçmiş dedi ama hiç erken doğum riski var mı falan sormak aklıma gelmedi, doktorda bişey demedi. Bilen var mı??
Bendiyebiri_ Ravziss benim bebek baş aşağı ve olması gerekenden asagidaydi en son gittiğimde ve erken doğum riskim vardi hala kontrole gitmedim
Maviss718 Ravziss doğum pozisyonuna o haftalarda geçiyor normal benim 31 ken gittim daha dönmemiş 36 da randevum var dönmezse sezeryan olursun dedi doktorum inşallah döner 😌
Maviss718 Bendiyebiri_ benimde aşağıda mide kısmım boş hatta çocuk çok aşağıda o yüzden insan korkuyor benimde erken doğum riskim var sağsalim alırız inşallah bebişlerimizi
Bendiyebiri_ Maviss718 inşallah canım bide uzan koltuğa yada yere ayağının altına bişey yok bu şekil devam edersen yukarıya çıkabilir olması gerektiği yere donebilir
Ravziss Maviss718 sağ Salim şöyle kolay bi doğumla inşaAllah bebişlerimizi alırızda sonra pozitif doğum hikayesinde buluşuruz tekrardan🥰🥳
Maviss718 Bendiyebiri_ yatak istihratı doktorum söyledi zaten ilk zamanlar düşük tehlikem vardı sürekli yatarak geçiriyiroum hamileliğimi ne zormuş yaa 😌 Kızçeme bişey olacak diye ödüm kopuyor sağsalim alalım hepimiz inşallah 🥰
Mnbagci Bel ağrısı kaşık ağrısı mide yanması zor uyuma bazen kramplar kaşıntılar her şey var 😂 gerçekten sona yaklaştığımızı hissettiriyor ama hepsi normal. Dinlenince geçmesi gerekiyor