eşimin B- benim ise 0+ bir sorun olur mu
Kan uyuşmazlığı hakkında
Upuppppp
🙌🙌🙌🙌
Hilalikooo canım test yapıyorlar senden kan alıp indirek coombs diye bi test negatif cıkarsa tek iğne vuruyolar sana. Pozitif çıkarsa 4 haftada bi iğne vuruluyorsun
Hilalikooo bizimse kan uyuşmazlığımız var aşısı var canm onun doktorun dediği zaman yapılıyo o aşı
melike81_ 17. Haftamdayım kimse bişey demedi bende bilmiyordum
Tugceaker 17. Haftamdayım kimse bişey demedi bilmiyordum
- Düzenlendi
Hilalikooo hayır sizin uyuşmazlığınız yok annenin negatif olduğu durumda kan uyuşmazlığı olur
Sumeyyeky aa öylr mi
Hilalikooo bu iğne 28. Haftada vuruluyor
Hilalikooo gerçi sen negatif olman lazım
Hilalikooo baba negatif anne pozitifse bu uyuşmazlık sorun teşkil etmez iğne vurulmanıza gerek yok 🌸
melike81_ yinede aklında bulunsun
melike81_ aa tamam panik yapmaya gerek yok o halde
Çok teşekkür ederim kızlar 🤍🤍🤍
Hilalikooo doktoruna gidince söyle istersen test ne zaman yapılıyo bilmiyorum ben söylicem haftaya pazartesi kontrolümde
Hilalikooo kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif ise oluyor başka türlü kan uyuşmazlığı olmaz. Bebek de kan grubu doğduğu zaman pozitif ise tekrar iğne yapılır ama sizde kan uyuşmazlığı zaten yok içiniz rahat olsun
Hilalikooo sizde uyuşmazlık yok bence annenin negatif olması gerekiyor babanın pozitif. Yine doktorunuza bir sorun emin olursunuz.
Hilalikooo sende yoktur cnm genede sen bilirsin Bi sor Dr ben salı konturol gidecem iğnede yapılacak 28 hafta dayim bizde var uyusmazlik ben 0rh- eşim ab+ tup bebekle hamileyim 7 haftada kanama nedeniyle yapılmıştı tek doz kanama durdu 18 haftada Dr tekrar test yaptı ve 28 haftamda tekrar Bi iğne olmam gerektiğini söyledi
Hilalikooo hayır siz - eşiniz + olursa uyuşmazlık oluyor. Mesela benim ab- eşimin ab+ ve kan uyuşmazlığımiz var. Sizin yok rahat olun