Aklımdan atamıyorum kendimi suçluyorum ona ben mi zarar verdim çok iyiydi çünkü 😔

Yiyecek ekmeği var sa her şekilde doğuyor eğer nasibi yoksa kuş tutsan olmuyor 🥲

12betul tutamadım onu kaybettim bıraktı gitti hemen de alışmıştık eşimle ne hayaller kurmustuk inanın en yükseklerden en dibe düşmüş gibi hissediyorum kendimi

Bahargunesi bende aynısını yaşadım eşimle birlikte kromozom testi yaptırdık sonuçlarımız iyi çıktı ama bende pıhtılaşma bozukluğu varmış şimdi tekrar gebeyim 5 aylık oldum hergün aspirin ve kan sulandırıcı iğne vuruluyorum umuyorum ki sizdede pıhtılaşma bozukluğu vardır gerekli testleri yaptırın tekrar gebe kalınca hemen tedaviye başlarsınız

beyazmelegim sağlıkla kavuşun inşallah ben de hemen yaptırmak istiyorum o testleri en azından öğrenelim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bahargunesi senı o kdr cok ıyı anlıyorum ki aynı seyı yasadım 2 gun önce ikili test sonucunun iyi oldugunu öğreniyorum kalp atisi herseyi ıyı 2 gun sonra kalbu durmus dediler kendinı suçlama emın ol nasıbj yokmuş biyopsi sonucunda sebebı cıkyır cnm zaten

Bizi yaşatan şey sadece kalbimiz değil, ilk 3 aylık dönemde özellikle organ oluşumu başlıyor. Yaşadığınız şey çok üzücü bir durum. Ama kalbi atıyor olması sağlıklı gebelik demek için yeterli olmuyor 🥺 başka bir sorun yaşamıştır gelişimle ilgili ondan kaynaklıdır. Çok üzüldüm. Allah sabır versin

Bahargunesi üzülme balım, sağlıksız olduğu zaman böyle olur. İnşallah tekrar hamile kalırsın sağlıkla alırsın kucağına. Çok zor bir durum bunun haftası günü yok sonuçta gebesin. Allah yardımcın olsun, tekrar bebisin seni bulsun inşallah 🌸

Bahargunesi 17 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim. Cinsiyetini öğrenmeye diye gitmiştim. Ona o kadar alışmıştım ki çok ağır geldi kaybetmek. 4 gün oldu toparlayamadım kendimi. Neden ne sebep oldu bilmiyorum. Kalbinin durduğunu öğrendiğim gün ultrasonda 20mm miyom görülmüş. Büyük ihtimalle ondan dediler. Patoloji sonucumu bekliyorum. Allah sabır versin size de, bana da, evladını kaybetmiş tüm annelere🙏

Bahargunesi canım çok düşünüp kendini suçlama. Benim sapasağlam doğan oğlum bir gün içinde kalbi durdu ve vefat etti düşün artık. Doğmadan ölür ya da erken doğar vs dedikleri oğlumda Şuan 2.5 yaşında. Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa her türlü rabbim yaşatıyor yoksa da bir sebebe bile gerek kalmıyor. Seni çok iyi anlıyorum ama düşünüp kendini yıpratma hayırlısı böyleymiş de geç

Bahargunesi eşinizle tıbbi genetik bölümünden genetik test yaptırırsanız bir sonraki gebeliğinizde önlemlerini alıp sağlıcakla bu sefer bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah başınız sağolsun ..

Bahargunesi böyle düşünmeyin ben hiç bir sorunum yokken 27 haftalık erken doğum yaptım 15 gün yaşayabildi. O kadar içimde kıpır kıpır hareketlerini hissettim karnım büyüdü doğmasına az zaman kala melek oldu. Kefenle siyah bişeyin içinde kucağımıza verdiler üzerine toprak atılışını izledik. Çok ağladım eşim kendinden geçti çok zor zamanlar geçirdik ama yine de isyan etmedik. Çok şükür kaybettiğimiz kızımızın hediyesini yolladı rabbim şuan 9 günlük bir kızımız var. Kaybettiğimiz meleğimizin ismini koyduk onu yaşatamadık kardeşini yaşatıcaz Allah’ımın izniyle. Allah bir kapı kapatıyorsa emin olun daha güzelini açmak içindir. Şükredin sabredin eminim sizin için de çok güzel şeyler olucak 🤍

Bahargunesi geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum doktor bizede maşallah çok güzel atıyor kalbi demişti 1 hafta sonra rutin kontrolde hiç kanamam flan olmadan kalbinin durduğunu öğrendik😔