Ebaki payidar sonuncu kız çıkıyor kalbi duran da erkek aynı sizin gibi cikiyo yani bnce kizdir ultrason fotoğraf i var mı bebeğin buraya attın mı
payidar Ebaki Attım erkek diyende oldu kız diyende detaylıyı bekliyorum oradada erkek derlerse inanacağım artık 🙈
Canparee Ebaki bi kızım var bi kimyasal gebelik geçirdim geçen yılda erkek bebek kaybettim. Şimdi yine gebeyim 😅
Giz9090 Ebaki ayyy inş ilki erkek evet 10 haftalık doktor erkeğe benziyo gibi ama emin olamadım 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Önce sağlık temennimiz ama inş tutar 🙏
Ebaki Canparee valla bacım tekrar yaptım ilki kız ikinci ogln 3de kız cikiyo kimyasal gebelik de bebek oluşmadığı için hamilelik sayilmiyo galiba o cikmiyo bnde de çıkmadı çünkü😅😅😅
Ebaki Sevin21 yuzugune ip ya da saç telini bağla ya da gümüş kolye sonra avuç içinden yukarı doğru kaldır yuvarlak cizersr kız gidip gelirse erkk oluyo cnm çocuk sayını da veriyo
Elcin-Meryem Ebaki annemin adi Peri babamin adi Ferhat benim ismim Aytac(azerbaycanliyim) Allahin iznile ogrenirim cinsiyeti yarin dr kontrolum var cikarsa yazarim🌸 Kayiplar cok fazla sayarsak sezeryanla 2ci gebelik bu
Ebaki Elcin-Meryem cnm sana da erkek erkek kız yine erkek cikiyo sağlıklı gebeliğin hiç olmadi mi cnm doğan yok mu yani basın sağolsun 😔
Canparee Ebaki henüz 8 haftalık cinsiyeti öğrenince yazarım inşallah 😅başka postlarda da bi kız bi erkek diyorlar beynim yandı 😂