Ebaki Kızlar merak ettim cinsiyetini bilenler ismini yazsın bnde yuzukle bakiyim dogru cikiyo mu eğlence amaçlı ☺️☺️☺️
Ebaki Burcukmsk yüzüğe ip ya da gümüş kolye bağlayıp avucunda kaldiriyosun kolye yuvarlak çözerse kız gidip gelirse erkk oluyo
Ebaki 1Demett kendi isminizi yazicaksinix cnm bende ona göre bebeğinizin cinsiyetini tahmin edicem yuzukle
Elcin-Meryem Ebaki annemin adi Peri babamin adi Ferhat benim ismim Aytac(azerbaycanliyim) Allahin iznile ogrenirim cinsiyeti yarin dr kontrolum var cikarsa yazarim🌸 Kayiplar cok fazla sayarsak sezeryanla 2ci gebelik bu
Zeynebbagirli Ebaki Zeynəb 4 cü gebeliyim 1ci gebeliyim uğursuz 2 ci gebeliyim var 3 cü kürtaş 4 cüye hamilyeyim❤️🌹
Busra1644 Ebaki 2 oğlum 1 kızım var 4.cu erkek dedi ama hep kız hissediyorum tekrar gideceğim bakalım kız çıktı dimi ?☺️☺️☺️
2prens1prenses__ Ebaki Kadriye Şahin doktor tahminde bulunmuştu şimdi 14 haftalık olduk yarın tekrar gidicem 😊
simge201 Ebaki Adım simge. İki tane çocuğum var. Bundna 5 ay önce kürtaj oldum. Şu anda 6 haftalık hamileyim
payidar Ebaki Büşra 3. Gebeliğim. Bir sağlıklı biri kalp durması nedeniyle kürtaj bir diğeride şu an karnımda 19 haftalık 🫶🏻 hadi bakalım😎
payidar Ebaki sırası nasıl ajshs 😂 ilk oğlan ikinci bilmiyorum ama bence kızdı bunada erkek dediler ama çok kız hissediyorum nedense 🙈 Ve bende yapınca iki oğlan bir kız çıkıyor gerçekten 😂
Ebaki payidar sonuncu kız çıkıyor kalbi duran da erkek aynı sizin gibi cikiyo yani bnce kizdir ultrason fotoğraf i var mı bebeğin buraya attın mı